Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πιο αποφασιστικοί!

Πιο αποφασιστικοί!

kaz-kosmos-apoel224


Στέλλα Σωκράτους / Super Sport

Το ποδόσφαιρο πέρα από αγωνιστικά και τακτικά θέματα, είναι και ένα άθλημα όπου η ψυχολογία παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρολό. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ειδικά τον τελευταίο καιρό, η ομάδα αποδίδει μεν πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν παίρνει όμως τα αποτελέσματα που θέλει. Προφανώς δεν είναι θέμα ικανοτήτων, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές με πολλές δυνατότητες στο «τριφύλλι» και το έχουν δείξει πάρα πολλές φορές στη φετινή περίοδο.

Αυτό το… κάτι ενδεχομένως που λείπει, έχει να κάνει περισσότερο με το ψυχολογικό κομμάτι. Είναι φανερό ότι χρειάζεται να παρουσιάζονται με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, οι ποδοσφαιριστές ώστε να μπορούν να μετατρέπουν τουλάχιστον τις ξεκάθαρες ευκαιρίες που φτιάχνουν σε γκολ.

Επίσης χρειάζεται να γίνεται καλύτερη διαχείριση όταν η ομάδα καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα στο σκορ και να «τελειώνει» τον αγώνα. Από την άλλη και ο παράγοντας τύχη είναι καθοριστικός και παίζει τον ρόλο του. Τον τελευταίο καιρό, ό,τι λάθος ή αδράνεια υπάρχει η ΟΜΟΝΟΙΑ το «πληρώνει», ενώ… εναντίων της είναι και τα δοκάρια…

Οι «πράσινοι» στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στην Ανόρθωση έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, γι’ αυτό και επιβάλλεται να παρουσιαστούν πιο αποφασισμένοι και με περισσότερη πίστη στις δυνατότητες τους για να φθάσουν στο ζητούμενο αποτέλεσμα.  Αντίπαλος τους είναι μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και πρέπει να βρουν τον τρόπο να περάσουν αλώβητοι από το Αντώνης Παπαδόπουλος, όπως έκαναν και σε προηγούμενες περιόδους.