Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρεαλιστής, αλλά ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ!

Ρεαλιστής, αλλά ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ!

pod-apoel-derby117-kaiafas


Είναι ένας ικανότατος και φιλόδοξος προπονητής, που κάθε εβδομάδα γίνεται καλύτερος. Είναι όμως ταυτόχρονα και μια σημαία για το σύλλογο που υπηρετεί, ένας ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ που δίνει όλο του το είναι για αυτή την ιδέα. Και οι δυο ιδιότητες του Κώστα Καϊάφα, βγήκαν ξεκάθαρα μέσω των δηλώσεων του στην επίσημη σελίδα του σωματείου μας. Είναι ρεαλιστής, είναι και ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ.

Ζήτησε προσγείωση ο Κώστας Καϊάφας. Παρότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα του, ξέρει και τις δυσκολίες που ακολουθούν. Ξέρει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες, που μια λεπτομέρεια μπορεί στο τέλος να κάνει τη διαφορά, θετικά ή αρνητικά. Για αυτό το λόγο, ο κόουτς θέλει τους πάντες συγκεντρωμένους και προσηλωμένους στο στόχο. Μόνο αν πατάς στο έδαφος μπορείς να πετύχεις.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Καϊάφας μας ζητάει να έχουμε απαιτήσεις! Ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποιας ομάδας το τιμόνι κρατά και δεν ικανοποιείται ούτε ο ίδιος μόνο με καλές εμφανίσεις, ή ακόμα και υψηλότερες των προσδοκιών πτήσεις στο πρωτάθλημα. Ο Καϊάφας δεν θέλει απλά να διαχειριστεί τις χρονιές του χρέους, θέλει να ανεβάσει ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στο θρόνο της. Ίσως χρειαστεί χρόνος, απαιτείται όμως να μην αλλάξει και ο χαρακτήρας της ομάδας, για αυτό θέλει τον κόσμο να ζητάει από την ΟΜΟΝΟΙΑ πάντα το καλύτερο!