Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σιγά σιγά τα κουκουλώνουν

Σιγά σιγά τα κουκουλώνουν

pod-agianapa-32-refs


Φιλοξενούμενος του Πανίκου Χατζηλιασή, ήταν σήμερα το πρωί στις 08;50, o αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών, Δημήτρης Μασιάς. Ο κ. Μασιάς μίλησε για πολλά και διάφορα θέματα, εκείνο που μας προβλημάτισε όμως περισσότερο ήταν η πεποίθηση του πως οι φακέλλοι των κατηγοριών Παναγή θα κλείσουν χωρίς συνέπειες. Είπε χαρακτηριστικά ο Μασιάς:

“Από ότι ξέρω είναι πολύ κοντά να κλείσουν οι φάκελοι. Πιστεύω ότι θα κλείσουν χωρίς συνέπειες, δεν φαίνεται να προέκυψε κάτι. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Κυπριακή δικαιοσύνη και την Αστυνομία. Αν υπάρχουν ένοχοι, πρέπει να τιμωρηθούν”.

Με άλλα λόγια, από όλη αυτή την υπόθεση, οι κύριοι του κυκλώματος θα βγουν πιο δυνατοί. Όχι μόνο δεν θα υπάρξουν οποιεσδήποτε κυρώσεις, αλλά θα δουν πως η δικαιοσύνη δεν τους αγγίζει. Από ένα κύκλο καταγγελιών που περιελάμβαναν ποδοσφαιρικούς παράγοντες, πολιτικούς παράγοντες, διαιτητές, μέλη της επιτροπής διαιτησίας, δεν προκύπτει τίποτα για κανένα! Ο χώρος του κυπριακού ποδοσφαίρου θέλουν να μας πουν είναι αγγελικά πλασμένος και τα ηχογραφημένα που ακούσαμε με μέλος της επιτροπής διαιτησίας να προτρέπει διαιτητές να σφάξουν τους “κουμμούναρους” εντελώς αθώα.

Αν ο Δημήτρης Μασιάς επιβεβαιωθεί, θεωρούμε πως το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει λήξει, τουλάχιστον για ομάδες σαν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Άλλες θα συνεχίσουν να παίρνουν αυτό που θέλουν και να κολυμπάνε μες τα εκατομμύρια. Και θα σφυρίζουν όλοι αδιάφορα.