Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκέντρωση με Ποτέ, Παναγή και Σαμμούτη στην Πάφο

Συγκέντρωση με Ποτέ, Παναγή και Σαμμούτη στην Πάφο

pafos


Επίσκεψη στην Πάφο θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη μέλη του ΔΣ και ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το ΣΥ.ΦΙ. Πάφου σε συνεργασία με το σωματείο μας διοργανώνει δύο εκδηλώσεις την ίδια ημέρα. Πιο κάτω η επίσημη ενημέρωση:

Ανοικτή συγκέντρωση και δείπνο οικονομικής ενίσχυσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015, στην Πάφο, στο πλαίσιο της εκστρατείας για οικονομική ανάκαμψη του Σωματείου μας.

Αρχικά, από τις 17:30 μέχρι και τις 20:00, στο χώρο του Οικήματος του Συνδέσμου Φιλάθλων Πάφου (Πάφιας Αφροδίτης, πάροδος περιπτέρου Corner, τηλ. 99568755), θα στηθεί κατάστημα της Green Boutique με προϊόντα της ομάδας μας, ενώ το παρών τους στο χώρο θα δώσουν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, όπως και οι ποδοσφαιριστές Μίκαελ Ποτέ, Κωνσταντίνος Παναγή και Ιάκωβος Σαμμούτης.

Ακολούθως, στις 20:00, στο μπαρ “Πλατώ” (φώτα τροχαίας της Αστυνομίας), θα πραγματοποιηθεί δείπνο οικονομικής ενίσχυσης. Η εισόδος έχει καθοριστεί στα 30 ευρώ το άτομο και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται φαγητό, απεριόριστο Κυπριακό ποτό και ζωντανή μουσική.

Θα υπάρχει συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας, λαχνοί εισφοράς και προϊόντα για δημοπρασία.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 99568755.