Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στη μάχη Ούτσα και Λέο

Στη μάχη Ούτσα και Λέο

ucha-ethniki4


Μετά τον Κιρμ, το Σκέμπρι και τους Κύπριους διεθνείς, στη μάχη των υποχρεώσεων με τις εθνικές πέφτουν σήμερα οι Ούτσα Λομπιανίτσε και Λεάντρο Μαρκολίνι. Μάλιστα η Γεωργία και η Ουγγαρία που αντιπροσωπεύουν αντίστοιχα, έχουν δύσκολες αποστολές και θα χρειαστεί να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Πρώτο χρονικά, στις 19:00, το παιχνίδι της Γεωργίας. Η ομάδα του δεξιού οπισθοφύλακα, υποδέχεται τη πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία στην Τιφλίδα. Οι Γερμανοί δεν αστειεύονται, αφού η ήττα στη δεύτερη αγωνιστική από την Πολωνία, τους έχει αναγκάσει να τρέχουν τους γείτονες τους Πολωνούς από τη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς. Μάλιστα απέναντι του ο Λομπιανίτσε αναμένεται να έχει ένα από τα πιο λαμπερά ονόματα του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου, τον Μάρκο Ρόις.

Η Ουγγαρία του Λεάντρο, υποδέχεται στις 21:45 την Ελλάδα. Με 7 βαθμούς η Ουγγαρία βρίσκεται στην 3η θέση του 6ου ομίλου πίσω από Ρουμανία και Βόρειο Ιρλανδία, την στιγμή που η Ελλάδα είναι στον πάτο με μόλις 1. Με καινούριο προπονητή στον πάγκο της η Ελλάδα παίζει ουσιαστικά το τελευταίο της χαρτί και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Ο Λεάντρο αναμένεται να μείνει στον πάγκο.