Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην επιστροφή, θα έχει το μεγάλο όπλο

Στην επιστροφή, θα έχει το μεγάλο όπλο

kaz-kosmos-doxa216-pote


28 μέρες μετά τον τραυματισμό που οι ειδικοί έλεγαν πως θα τον κρατήσει 2 μήνες εκτός, ο Μίκαελ Ποτέ έπαιξε 10 λεπτά κόντρα στο Αποέλ και παρολίγο να κάνει τη διαφορά με μια ασσιστ στο Σκέμπρι. Μια εβδομάδα αργότερα, μπήκε για ένα 25 λεπτο με την Ανόρθωση για να ανεβάσει τα επίπεδα ετοιμότητας του. Και στο χθεσινό φιλικό με τη Σαλαμίνα, έμεινε στο χορτάρι για 65 λεπτά και ήταν ο δημιουργός του δεύτερου γκολ. Μπορούμε να ελπίζουμε βάσιμα, ότι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο Καϊάφας θα έχει “λαδιασμένο” το μεγάλο του όπλο!

Εν τη απουσία του, η ΟΜΟΝΟΙΑ τα πήγε καλά αφού ο Γκαρσία απέδωσε σε υψηλό επίπεδο. Ο Ισπανός που κλήθηκε να τον αντικαταστήσει είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης όμως, ενώ δείχνει πιο αποτελεσματικός όταν έρχεται από τον πάγκο να αλλάξει το παιχνίδι. Απόδειξη τούτου, ότι πέτυχε και τα 3 γκολ του σαν αλλαγή. Ο Ποτέ δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ άλλη επιθετική ορμή, ανεβάζει την αποτελεσματικότητα, αλλά και τον φόβο των αντιπάλων αμυντικών. Αλλιώς θα συμπεριφερθεί το κεντρικό μπακ του αντιπάλου όταν είναι μέσα ο Ποτέ, αλλιώς όταν είναι εκτός. Κι ας τολμήσει να ανέβει ως το κέντρο με τον Μίκα να καιροφυλακτεί.

Ένα από τα θετικά της φετινής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι πως βρίσκει τις λύσεις, όποιος κι αν λείπει. Όπως και να το κάνουμε όμως, ο Καϊάφας σίγουρα νιώθει πολύ καλύτερα ξέροντας πως στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σαιζόν, το μεγάλο του αστέρι επιστρέφει.