Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην κερκίδα μας, είμαστε μόνο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

Στην κερκίδα μας, είμαστε μόνο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ

kosmos-apollwn (211)


Αντιλαμβανόμαστε γιατί ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Δημήτρης Λαμπριανίδης αντέδρασε στην συμπερίληψη ατόμου με αναπηρία στα φιλμάκια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν είναι λίγοι που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τέτοιες αναπηρίες με δόλιο τρόπο. Την ίδια στιγμή όμως και ο ίδιος στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί άτομα της οργάνωσης, δείχνει υπερβολικό ζήλο και τα περιθωριοποιεί.

Στην δική μας κερκίδα κύριε Λαμπριανίδη, και είμαστε σίγουροι πως μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ της οργάνωσης, υπάρχουν μόνο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Δεν μας νοιάζει ούτε φύλο, ούτε εθνικότητα, ούτε σεξουαλικός προσανατολισμός, ούτε αναπηρίες, ούτε κομματική προέλευση, εκτός κι αν μιλάμε για φασίστες. Είμαστε μόνο ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ και το παιδί που έλαβε μέρος στη διαφήμιση για να στηρίξει την αγαπημένη του ΟΜΟΝΟΙΑ, για μας είναι απλά άλλος ένας αδερφός.

Σε αυτό το σημείο πάντως, να πούμε ότι ο κύριος Λαμπριανίδης θίγει κάτι πολύ σημαντικό. Ότι σε γήπεδο 20.000 θέσεων υπάρχουν μόνο 40 θέσεις για παραπληγικούς. Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει έντονα τη διοίκηση του ΓΣΠ γιατί είναι απαράδεκτο.