Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα αλλάξει κάτι;

Θα αλλάξει κάτι;

pod-apoel-derby102-kaiafas


Κόντρα στο Αποέλ, από το 30 και μετά δεν υστέρησε κανείς. Οι αλλαγές του κόουτς όμως, έδωσαν έξτρα ορμή στην ομάδα, έτσι το ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσον ο Καϊάφας θα προχωρήσει σε διαφοροποίηση του αρχικού σχήματος. Παράλληλα, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν ο κόουτς θα διατηρήσει σχήμα με Γκουλόν στο κέντρο της άμυνας και Λεάντρο αμυντικό χαφ, χωρίς να αποκλείεται οι δυο τους να αλλάξουν θέση.

Στα των αλλαγών πάντως, ο Φοφανά σίγουρα δεν διεκδικεί θέση στην εντεκάδα λόγω τραυματισμού. Το ίδιο δεν ισχύει για τον Αντρέ Σκέμπρι που μέρα με τη μέρα εμφανίζεται καλύτερος. Ο Καϊάφας ξέρει πολύ καλά τι μπορεί να του προσφέρει ο Μαλτέζος, για αυτό άλλωστε τον έφερε πίσω μόλις βρήκε την ευκαιρία. Εκείνο που μένει να δούμε είναι αν ήρθε η ώρα να εκτοπίσει κάποιον από τη τριπλέτα της επίθεσης, με τα άκρα να έχουν παραπάνω πιθανότητες να μείνουν στο πάγκο από ότι ο Γκαρσία.

Τέλος θέση χτυπάνε και άλλοι παίκτες, όπως ο Κυριάκου, ο Δημητρίου και ο Ρουσιάς. Οι πιθανότητες να εκτοπίσουν κάποιο μέχρι τη Κυριακή δεν είναι πολλές τη στιγμή που ο Φυλακτού λογικά δεν είναι έτοιμος για εντεκάδα.