Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα χρειαστεί πολύ καλύτερη απόδοση

Θα χρειαστεί πολύ καλύτερη απόδοση

kaz-derby-apoel-366


Στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ΟΜΟΝΟΙΑ σίγουρα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Στο χρονικό αυτό διάστημα έπαιξε ρόλο και το γρήγορο γκολ του αντιπάλου, αλλά και το γεγονός πως υπήρξαν πολλές διακοπές και ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε. Έχει όμως και η ομάδα μας τις δικές της ευθύνες. Συν Αθηνά και χείρα κίνει…

H OMONOIA πρέπει να ανεβάσει πολύ την απόδοση της, αν θέλει να κερδίσει το Αποέλ. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες που θα αντιμετωπίσουμε, πρέπει να επαναλάβουμε εμφάνιση παρόμοια με το δεύτερο ημίχρονο του προηγούμενου αιώνιου ντέρμπι. Ο αντίπαλος είναι σαφώς καλύτερος από την ΑΕΚ, αλλά και πιο έμπειρος. Η ομάδα μας πρέπει να δώσει ότι έχει και δεν έχει, με το μυαλό αποκλειστικά και μόνο στο ντέρμπι.

Αν πάμε το Σάββατο στο ΓΣΠ, έχοντας στο μυαλό οτιδήποτε άλλο από τη νίκη θα τα βρούμε σκούρα. Ο αντίπαλος έχει την τακτική του, εμείς τη δική μας. Αν η δική τους περιλαμβάνει σκοπιμότητες, όπως της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, να βρούμε τους τρόπους να τις ξεπεράσουμε. Στο τέλος μετράει το αποτέλεσμα.