Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα εκτοπίσει κάποιον ο Σκέμπρι;

Θα εκτοπίσει κάποιον ο Σκέμπρι;

kaz-derby-apoel-359


Είναι η πιο πιθανή νέα εμφάνιση στην εντεκάδα. Ο Αντρέ Σκέμπρι έδειξε έτοιμος στο ματς με το Αποέλ, το θέμα είναι να κρίνει το ίδιο και ο προπονητής του. Ο Καϊάφας ήθελε πολύ το Μαλτέζο στην ομάδα και ξέρει καλύτερα από τον κάθε ένα πως να τον χρησιμοποιήσει. Αν έχει φτάσει εκείνη η ώρα, το ξέρει μόνο ο ίδιος, ποιον όμως θα εκτοπίσει;

Ο Γκαρσία απέδωσε τα τελευταία 2 παιχνίδια εξαιρετικά, ενώ εντελώς διαφορετικά είναι και τα χαρακτηριστικά του. Θεωρούμε λοιπόν το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ο Ισπανός για να παίξει ο Σκέμπρι κορυφή της επίθεσης, απομακρυσμένο. Αν ο Αντρέ πάρει θέση στην εντεκάδα, είναι σχεδόν δεδομένο πως αν πάρει θέση θα είναι στα φτερά.

Αναπτύσσοντας την πιο πάνω πεποίθηση, θεωρούμε πως περισσότερες πιθανότητες να μείνει εκτός συγκεντρώνει ο Άντραζ Κιρμ παρά ο Κριστοβάο Ράμος. Όχι τόσο λόγο απόδοσης, όσο χαρακτηριστικών και πλευράς προτίμησης. Ο Κιρμ επιτίθεται καλύτερα από αριστερά, όπως και ο Αντρέ Σκέμπρι που προτιμά να συγκλίνει και να δημιουργεί κινδύνους κατά μέτωπο, παρά από το φτερό. Το τι θα αποφασίσει ο Καϊάφας, θα το μάθουμε αύριο, γύρω στις 15:00.