Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το έχει και το ξέρει

Το έχει και το ξέρει

pod-ano-29-oikonomis-pote


Δύσκολο το επόμενο ματς, δεν υπάρχει αμφιβολία. Η Ανόρθωση είναι μια καλή ομάδα, η οποία βασισμένη στο ταλέντο και τον ενθουσιασμό έχει καταφέρει με χαμηλό προϋπολογισμό να γοητεύσει. Όσο βέβαιοι είμαστε όμως πως ο αντίπαλος είναι καλός και δύσκολος, άλλο τόσο είμαστε πως η τελική έκβαση του αγώνα, εξαρτάται αποκλειστικά από την ομάδα μας.

Πού το στηρίζουμε; Πρώτα από όλα στην εμπιστοσύνη που έχουμε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τημ. Έχουν αποδείξει σαν σύνολο πως όταν παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν και ξέρουν, όχι μόνο δεν φοβούνται κανένα, αλλά οι υπόλοιποι είναι που πρέπει να μας προσεγγίζουν με επιφύλαξη! Το Αποέλ που παίξαμε σαν τη γάτα με το ποντίκι, κατάφερε να καθηλώσει δυο φορές σε λίγες μέρες την Ανόρθωση, γιατί να μην το κάνουμε εμείς;

Επιπρόσθετα, στο μυαλό μας φέρνουμε και τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις της ομάδας μας με τη Κυρία της Αμμοοχώστου. Την πρώτη τη κερδίσαμε κατά κράτος κι ας φαίνεται στενό το 3-2. Την δεύτερη, η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Όσο όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν αυτή που έπρεπε, η αλήθεια είναι πως επέβαλε πλήρως το ρυθμό της, προηγήθηκε και διαχειρίστηκε με άνεση το προβάδισμα αφού δεν απειλήθηκε καθόλου. Ας επαναλάβει λοιπόν εαυτό.