Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το επιπλέον κίνητρο

Το επιπλέον κίνητρο

pod-ano-23-oikonomis-goal


Σήμερα Κυριακή ανακοινώνεται η κλήση της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με το Βέλγιο. Η προετοιμασία αρχίζει τη Δευτέρα 23 Μαρτίου με προπόνηση στο ΓΣΠ και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα κληθούν, θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Κυριακής, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΚΟΠ, ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Πάμπος Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε προέρχονται από τραυματισμό, είτε αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και αφού αξιολογήσουν τα δεδομένα που θα έχουν ενώπιον τους το απόγευμα της Κυριακής, θα προχωρήσουν στην ανακοίνωση της τελικής επιλογή των ποδοσφαιριστών.

Ίσως ο Πάμπος Χριστοδούλου να θέλει πρώτα να δει και τον αγώνα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στον οποίο θα αγωνιστούν αρκετά νεαρά παιδιά που περιμένουν την πρώτη τους κλήση στην Εθνική. Έτσι και οι νεαροί του Κώστα Καϊάφα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο σήμερα στον αγώνα.