Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο

Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο

pod-derby-apoel-14-3-71


Έχασε μια θέση μετά την ισοπαλία της με το Αποέλ η ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι πλέον 5η. Το μέλλον όμως προδιαγράφεται καλύτερο για την ομάδα του Κώστα Καϊάφα. Μπορεί να έχασε μια θέση, κατάφερε όμως να γεμίσει αυτοπεποίθηση αφού για δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες, έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι μια ομάδα που έχει 4πλάσιο προϋπολογισμό από την ίδια. Απέδειξε εκ νέου, πως καλύτερη ομάδα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν υπάρχει στο πρωτάθλημα μας και ας τα λέει διαφορετικά η βαθμολογία.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό που μας κάνει να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Είναι και η εμφάνιση του Αντρέ Σκέμπρι που έδειξε πως δεν έχει σκοπό να ξαναβγεί από την εντεκάδα. Είναι και το δέσιμο των Γκουλόν-Ρούνιε, αφού αν δεν δεχόμασταν το γκολ του Τζιμπούρ θα μιλούσαμε για αυτοκρατορικές εμφανίσεις. Είναι και το γεγονός πως τόσο ο Φοφανά, όσο και ο Ποτέ επέστρεψαν στην ενεργό δράση και στον ίδιο δρόμο βρίσκεται ο Ρούμπιο. Όλοι ξέρουμε πόσο μας έλειψε ο Ποτέ, πλέον καλά κάνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί να ανησυχούν.

Το ζητούμενο τώρα, είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει το ίδιο πάθος, την ίδια θέληση, αλλά και λίγη παραπάνω συγκέντρωση (αχ τα εύκολα γκολ) από ότι στο παιχνίδι με το Αποέλ. Ο Καϊάφας έχει καταφέρει να κάνει την ΟΜΟΝΟΙΑ ομάδα, τώρα πρέπει να κάνει ξεκάθαρο πως στο DNA της γράφει πρωταθλήτρια! Κι αν είναι να μιλήσουμε μακροπρόθεσμα, έχει κτιστεί ένας κορμός και για του χρόνου ο οποίος μπορεί και πρέπει να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό, ακόμα κι αν πέσει ο προϋπολογισμός.