Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τον τρόπο τον ξέρει!

Τον τρόπο τον ξέρει!

pod-aek-omo-goal-assis


Πολύ δύσκολος ο επόμενος αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την ΑΕΚ, όπως άλλωστε όλοι οι αγώνες από δω και πέρα. Οι ομάδες που έχουν μπει στην εξάδα είναι κατά τεκμήριον οι κορυφαίες στο πρωτάθλημα και τα παιχνίδια μεταξύ τους στην κανονική διάρκεια, αποδεικνύουν πως από δω και πέρα όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως, ξέρει τον τρόπο να πάρει το αποτέλεσμα μέσα στη Λάρνακα. Το είχε ξανακάνει στο πρώτο ματς της χρονιάς!

Για να έρθει τότε το σημαντικότατο τρίποντο, χρειάστηκαν πάρα πολλά. Ο κόσμος βέβαια θυμάται τα δυο υπέροχα γκολ του Μίκαελ Ποτέ αλλά και το πάθος όλης της ομάδας. Ο κυριότερος λόγος όμως που ήρθε εκείνο το τρίποντο, ήταν οι επιλογές και η τακτική του προπονητή. Ο Καϊάφας είχε καταφέρει να παγιδεύσει τον Κρίστιανσεν και να τον κερδίσει κατά κράτος στην σκακιέρα των προπονητών. Και αυτή τη φορά, η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται διαβασμένη στο γήπεδο και έτοιμη να κτυπήσει τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Καλύτερη ομάδα από μας δεν υπάρχει, όμως όλα τα ματς είναι δύσκολα. Λέμε ξανά και ξανά όμως, πως το τελικό αποτέλεσμα κάθε εβδομάδα εξαρτάται από εμάς, ειδικά όταν ξέρουμε και τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη.