Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τριάδα μαγεία και τα καλύτερα έρχονται

Τριάδα μαγεία και τα καλύτερα έρχονται

kaz-derby-apoel-344


Του Γιώργου Σαζεϊδη, sentragoal.philenews.com

Από την εξαιρετική εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου κανείς δεν υστέρησε.

Όλοι ανεξαιρέτως οι ποδοσφαιριστές ανέβασαν εντυπωσιακά την απόδοση τους, με αποτέλεσμα η Ομόνοια να βγάλει στο γήπεδο αυτήν την εικόνα.

Από την άμυνα μέχρι την επίθεση, όλοι ήταν άψογοι, ενώ ακόμη οι Σκέμπρι και Φοφανά που πέρασαν ως αλλαγή είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην απόλυτη κυριαρχία της ομάδας τους.

Και αν πραγματικά κάποιοι έκαναν τη διαφορά, δεν είναι άλλοι από τους τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι Οικονομίδης, Λεάντρο και Ασίς συνέδεσαν μία μαγική τριάδα που έκανε κυριολεκτικά τα πάντα!

Από την κατοχή και την καλή κυκλοφορία της μπάλας γύρω από την περιοχή του αντιπάλου, μέχρι τη δημιουργία ευκαιριών και την προσπάθεια τους ακόμη και να σκοράρουν.

Οι τρεις τους ήταν ο λόγος που η Ομόνοια παρουσιάστηκε τόσο πολύ αλλαγμένη στο δεύτερο μέρος και η απόδοση τους έσπρωξε όλη την ομάδα. Η μετακίνηση του Λεάντρο προς τα αριστερά βγήκε 100%, αφού ο Βραζιλιάνος ήταν ο παίχτης «κλειδί» στο δεύτερο μέρος, ενώ από τον ίδιο άρχισε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Οικονομίδης δεν άφησε τους αντιπάλους, ούτε καν να περάσουν τη μεσαία γραμμή, ενώ από τα πόδια του Ασίς άρχιζαν και τελειώναν όλα. Οι πράσινοι στάθηκαν άτυχοι με τον τραυματισμό του Φοφανά, αφού και μετά το 1-1 έδειχναν αυτοί πιο κοντά στο γκολ της νίκης.

Αν κάποια διαιτητικά λάθη (κόκκινη ο Καρλάο, πέναλτι στον Ράμος και δύο οφσάιντ στον Ασίς) δεν ήταν πάλι εναντίον της και η ισοφάριση ερχόταν νωρίτερα, τότε δεν υπήρχε αμφιβολία για το που θα καταλήγαν οι τρεις βαθμοί.

Με τη χθεσινή εμφάνιση, απέναντι σε ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ και πρωταγωνιστικούς στόχους, η Ομόνοια δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία ομάδα.

Ο Ρουνιέ γίνεται παιχνίδι με παιχνίδι όλο και καλύτερος, ο Γκουλόν ανεβαίνει και προσαρμόζεται συνεχώς, ενώ αν ο Λεάντρο διατηρηθεί στη μεσαία γραμμή και η επίθεση βοηθήσει λίγο παραπάνω, τότε η χρόνια θα είναι σίγουρα πετυχημένη.