Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βάζει στόχους, να τους πιάσει

Βάζει στόχους, να τους πιάσει

pod-aek-omo-b-23


Οι ελπίδες για κάτι περισσότερο από την 3η θέση, ήταν έτσι κι αλλιώς περιορισμένες. Θα χρειαζόταν όχι μόνο τη χθεσινή νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων στις επόμενες 2-3 αγωνιστικές για να ελπίσει για κάτι περισσότερο. Εκείνο που πληγώνει από την χθεσινή ήττα, είναι πως εκεί που η ομάδα μας έκτιζε δυναμική, εκεί που ξύπνησε για τα καλά η σπίθα και η θέληση για καλύτερες μέρες ήρθε η ήττα από μια ομάδα που ήταν απλά μέτρια.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει τέταρτους, τρεις βαθμούς πίσω από τον τρίτο και πιο ρεαλιστές. Στη ΟΜΟΝΟΙΑ έθεταν πάντα στόχο το επόμενο παιχνίδι, οπότε δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι μείναμε εκτός στόχων ή οτιδήποτε τέτοιο. Σαν οικοδόμημα γενικά, πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως πολύ δύσκολα θα διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από την 3η θέση, όμως αυτή δεν είναι ευκαταφρόνητος στόχος. Οδηγεί στην Ευρώπη, είναι και θέμα πρεστίζ.

Την ίδια στιγμή έχουμε και το κύπελλο, βρισκόμαστε στα ημιτελικά. Ο Κώστας Καϊάφας ζητάει από τον κόσμο να έχει απαιτήσεις και στην προκειμένη περίπτωση, δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι λιγότερο από το τρόπαιο. Από τώρα και στο εξής με άλλα λόγια, βάζουμε ξεκάθαρους στόχους. Κύπελλο και τρίτη θέση. Και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε. Αν μας επιτραπεί να ονειρευτούμε για κάτι άλλο, καλώς, οι στόχοι που τίθενται όμως πρέπει να γίνουν δικοί μας.