Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκαθαρίζει ο Καϊάφας για το συμβάν στο ΓΣΖ

Ξεκαθαρίζει ο Καϊάφας για το συμβάν στο ΓΣΖ

pod-aek-omo-b-19


Ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας ξεκαθαρίζει το θέμα που δημιουργήθηκε χθες στο ΓΣΖ μετά το τέλος της αναμέτρησης με αυτόν και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Τσάβι Ρόκα. Το Super Sport fm επικοινώνησε με τον Κώστα Καϊάφα, που δήλωσε:

«Πάνω στην ένταση δεν έδωσα το χέρι μου στον Τσάβι Ρόκα, δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο. Το θέμα θεωρείται λήξαν, τον σέβομαι και ήταν λάθος δικό μου που αντέδρασα με αυτό τον τρόπο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ξανά, ότι ήταν ένα ατυχές γεγονός που συμβαίνει σε όλους στο ποδόσφαιρο, μετά από ένα παιχνίδι με ένταση και αγωνία και διευκρινίζω ταυτόχρονα ότι έχω τον απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση σε κάθε αντίπαλο, είτε είναι προπονητής, είτε τεχνικός διευθυντής, είτε οτιδήποτε άλλο».

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είπε:
«Προσπαθήσαμε, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, ήρθαν μαζεμένα τα δυο γκολ, στο τέλος του ημιχρόνου και στις αρχές του δευτέρου. Δεν ήταν από τα καλύτερα μας παιγνίδια, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε, θα γίνουν μεγάλες μάχες στα πλέι-οφ, τώρα βλέπουμε το παιγνίδι με το Αποελ».