Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξέρουν τι θέλουν, αλλά κάθε τι στην ώρα του

Ξέρουν τι θέλουν, αλλά κάθε τι στην ώρα του

pod-othellos28-kaiafas


Ο Δώρος Σεραφείμ, επιβεβαίωσε πριν 10 περίπου μέρες ότι στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζει και του χρόνου ο Κώστας Καϊάφας. Είναι όμως εδώ και καιρό γνωστό, πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τημ και δεν τέθηκε ποτέ θέμα αλλαγής σκυτάλης στην ηγεσία. Το γεγονός αυτό δίνει πολλά πλεονεκτήματα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ο προπονητής ξέρει πολύ καλά το ρόστερ του και μπορεί με τους συνεργάτες του να κάνουν φέτος σωστό προγραμματισμό.

Κατακρίβιαν, το τεχνικό τημ ξέρει πολύ καλά τι θέλει για τη νέα χρονιά. Έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα κινηθούν μεταγραφικά, αλλά και πώς θα διαμορφώσουν το ρόστερ έτσι ώστε η ομάδα να καταστεί πανίσχυρη και να μην χρειαστεί πολύ χρόνο να δέσει. Θεωρούν παράλληλα όμως, ότι το κάθε τι πρέπει να γίνει στην ώρα του. Προέχει η ομάδα να επιτύχει στους στόχους της κατάκτησης της 3ης θέσης, αλλά και της κατάκτησης του κυπέλλου. Κάποια πράγματα θα γίνουν παράλληλα, προέχουν όμως οι υποχρεώσεις.

Είναι γνωστό πως ο προϋπολογισμός για του χρόνου θα πέσει περισσότερο από 0,5 εκατομμύριο. Ασφαλώς αυτό δεν ευκολύνει τις προσπάθειες του κόουτς να στήσει το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το γεγονός όμως πως υπάρχει προπονητική σταθερότητα, επιτρέπει να αισιοδοξούμε πως δεν θα χρειαστούν φέτος σαρωτικές κινήσεις, αλλά και ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά.