Home TOP NEWS Ανακοίνωση σωματείου για να αποφευχθεί νέα τιμωρία από τη δικαστική

Ανακοίνωση σωματείου για να αποφευχθεί νέα τιμωρία από τη δικαστική

kaz-kosmos-apollon300


Ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο μας, καλώντας τους φίλους της ομάδας να έχουν αθλητοπρεπή συμπεριφορά στους αγώνες που έχουν απομείνει έτσι ώστε να μην τιμωρηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της σεζόν και η ομάδα μας διεκδικεί με αποφασιστικότητα έξοδο στην Ευρώπη και όχι μόνο!

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για την τιτάνια προσπάθεια που γίνεται όσο αφορά την επιτυχή κατάληξη στα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ, η ομάδα μας να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Σε αυτήν τη διαδρομή, απομένουν άλλοι τέσσερις καθοριστικοί εντός έδρας αγώνες, τους οποίους η ομάδα μας θα πρέπει να τους δώσει σε ένα κατάμεστο από κόσμο στάδιο!

Το Σωματείο μας υπενθυμίζει στους φίλους και οπαδούς του ότι ήδη έχει καταδικαστεί πέντε φορές για μεταφορά ή/και κατοχή επικίνδυνων αντικειμένων εντός σταδίου και πως οι πειθαρχικοί κανονισμοί της ΚΟΠ ορίζουν ότι μετά την έκτη φορά, η ποινή που επιβάλλεται θα είναι διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο.

Επιπλέον, οι πειθαρχικοί κανονισμοί της ΚΟΠ προνοούν ότι, σε περίπτωση που υπάρξει ρίψη επικίνδυνου αντικείμενου (κροτίδα, φωτοβόλιδα κτλ) εντός του αγωνιστικού χώρου ή προς την αντίπαλη κερκίδα, για κάθε παραπομπή θα επιβάλλεται άμεση ποινή διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Από τις 19 Μαρτίου 2015, όταν το Σωματείο μας προειδοποιούσε για τον κίνδυνο επιβολής σοβαρών ποινών από τη Δ.Ε., η συμπεριφορά του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κυμάνθηκε στα σωστά πλαίσια, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Καλούμε, για άλλη μία φορά, όλους τους φιλάθλους μας όπως συμπεριφέρονται στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και με τις ενέργειές τους να στηρίξουν την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές, στην προσπάθεια για να πετύχουμε όλοι μαζί, κάτι για το οποίο θα είμαστε περήφανοι με το τέλος της σεζόν.

ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΡΟΝΙΑ!