Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Θύρας 9

Ανακοίνωση Θύρας 9

gate9-5


Η ΘΥΡΑ 9 θα απέχει από τον πρώτο ημιτελικό, στον οποίο ο αιώνιος αντίπαλος θα είναι τυπικά γηπεδούχος. Οι οργανωμένοι, όπως σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια έτσι και σε αυτό θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τα πράσινα οικήματα τους σε όλες τις πόλεις. Η ανακοίνωση της Θύρας 9:

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Λιγότερο από 48 ώρες μας χωρίζουν απ’το πρώτο αιώνιο «ημίχρονο» της Τετάρτης και η ακίδα έχει κλειδώσει στο απέναντι λάστιχο… Πάμε γερά και δυνατά ρε τρίφυλλο, να πάρουμε αυτό που αξίζαμε στις προηγούμενες τρεις μεταξύ μας συναντήσεις τη φετινή περίοδο. Οτιδήποτε λιγότερο απ’ τη νίκη θα ήταν φτηνός συμβιβασμός. Όσο για εμάς; Στην υγειά σου τα ποτήρια μας τσουγκράν και πίνουμε κυριολεχτικά στ’ όνομα σου… Το πάθος, η αγάπη κι η τρέλα για την πάρτη σου, ίσως να είναι μερικά απ’ τα στοιχεία που αναζωπυρώνουν το ερώτημα στις αδερφικές συζητήσεις της Αρχέρμου, κατά πόσο θα ‘πρεπε να δώσει το παρών της η οργανωμένη μας κερκίδα στο επερχόμενο ματς. Η απάντηση βρίσκεται στις μέχρι σήμερα δεκάδες νίκες-θυσίες που μας κράτησαν, ως και τώρα που μιλάμε, μακριά σου παρά τη θέληση της καρδιάς μας. Κι ακόμα, στην καθαρή εντολή και περηφάνια του Θυραεννιώτη που εξακολουθεί να παραμένει όρθιος εκεί ψηλά στις πολεμίστρες του τελευταίου οχυρού που με μανία προσπαθεί να καταπλακώσει το υπουργικό έκτρωμα με την εφαρμογή της κάρτας οπαδού. Όσοι λοιπόν το σκέφτεστε, (μυαλό > καρδιά), και μια υψωμένη γροθιά αλληλεγγύης σ’ όλα τ’ αδέρφια που πέρασαν πρόσφατα τα βράδια τους στα οπαδικά κελιά. Οι μπύρες στο Φαν Κλαμπ μας περιμένουν… Κι αν ακόμα δεν πειστήκατε… Πάρτε ένα καλό φίλο αδερφικό, ένα γερό καραβόσκοινο και βίρα στο κατάρτι του συνδέσμου μάγκες. Άστε τη μυρωδιά και τη σαγηνευτική μελωδία του πετάλου να σας μαγέψει, όμως μην τους κάνετε τη χάρη να τσακίσουν το πείσμα και τη θέληση σας για την τελική νίκη. Κι αν ακόμα δεν είναι να ‘ρθει, ας έχουμε καθαρή τη συνείδηση μας. Μάνα, κάναμε ότι μπορούσαμε και πέσαμε παλεύοντας!

Όλοι παρόντες στο σημερινό  «pre-game» από νωρίς τ’ απόγεμα μέχρι τον αγώνα της Τετάρτης έχουμε πολλά να πιούμε, και στον επαναληπτικό «πουτάνα»…

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥΣ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9