Home TOP NEWS Απλά δεν θέλουν να το καθαρίσουν!

Απλά δεν θέλουν να το καθαρίσουν!

kosmos-ermis34-ball


Το Σάββατο ο διαιτητής Δημήτρης Μασιάς, προσπαθούσε να μας κάνει να ξεχάσουμε οτιδήποτε ξέρουμε για ποδόσφαιρο με την προκλητική του ανοχή στα εγκλήματα του Λάνιγκ. Την Κυριακή σόδομα και γόμορα, 17χρονοι τερματοφύλακες, ιστορικά ρεκόρ και φυσικά στη μέση ο Ηθικός να κάνει το καθήκον του. Τη Δευτέρα, αντιπρόεδρος ομάδας κατάγγειλε φιλικά παιχνίδια, αλλά και πιέσεις από ομάδα που έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ προς το σωματείο του για να παίξει χαλαρά!

Όλα τα πιο πάνω, ενώ οι καταγγελίες Μάριου Παναγή και οι ηχογραφήσεις με τους κουμούναρους, μοιάζουν με μακρινή ανάμνηση. Κάτι σαν όνειρο που δεν είμαστε βέβαιοι αν έχει συμβεί. Κανείς δεν λογοδότησε τότε, κανείς δεν θα λογοδοτήσει τώρα, κανείς δεν θα λογοδοτήσει ποτέ! Γιατί πολύ απλά, δεν τους νοιάζει να καθαρίσουν το κυπριακό ποδόσφαιρο! Τους νοιάζει να παραμείνει μηχανή παραγωγής χρημάτων για τη τσέπη τους.

Μα σκεφτείτε το. Σκεφτείτε πόσα έγιναν φέτος και η ομοσπονδία με τα σωματεία της πήραν μόνο μια σημαντική απόφαση μες τη χρονιά: να αυξήσουν τα σωματεία, για να μειώσουν τον ανταγωνισμό, για να αυξήσουν τα αδιάφορα παιχνίδια! Κάπου εκεί στην Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες, πανηγυρίζουν ακόμα! Και για αυτό ακριβώς το λόγο ήταν που διαφωνήσαμε με την τελική συγκατάθεση της διοίκησης μας. Και μόνοι μας να μέναμε, προτιμότερο θα ήταν από το να δώσουμε το ΟΚ, σε αυτούς που για χρόνια καπηλεύονται το ποδόσφαιρο για να κάνουν business.