Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπορεί και το ξέρει!

Μπορεί και το ξέρει!

pod-ermis-omo-c-3-team


Στα προηγούμενα αιώνια, το Αποέλ παρουσιαζόταν ως το φαβορί, η ομάδα που είχε περισσότερους λόγους για τη νίκη, αφού είχε ως στόχο το πρωτάθλημα τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε πίσω. Η εικόνα των ντέρμπι, μόνο αυτό δεν φανέρωσε αφού και στα δύο παιχνίδια, η ομάδα του Κώστα Καϊάφα ήταν καλύτερη, πίεσε τον αντίπαλο και έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Την Τετάρτη πάμε στο γήπεδο με πλήρη επίγνωση του ότι μπορούμε να κερδίσουμε, γιατί είμαστε καλύτερη ομάδα.

Δεν το έδειξαν άλλωστε μόνο τα δυο μεταξύ μας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα η εικόνα των ομάδων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβάλλεται και παίρνει δίκαιες νίκες, τη στιγμή που το Αποέλ, παρά τον υπέρογκο προϋπολογισμό του, απογοητεύει και ψάχνει από κάπου να πιαστεί. Αυτό το κάπου, ας φροντίσουμε να μην είμαστε εμείς. Τους αναστήσαμε ιστορικά πολλές φορές, τώρα είναι η ώρα να τους παραμερίσουμε. Να μπούμε στο γήπεδο με τον αέρα της καλύτερης ομάδας και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε!

Τόσο καιρό το λέμε και το πιστεύουμε: καμιά ομάδα στην Κύπρο δεν είναι καλύτερη από μας, ανεξάρτητα από προϋπολογισμό και όσα τους έχει βαφτίσει ο τύπος. Αυτή την Τετάρτη ο αντίπαλος μας ονομάζεται Αποέλ και όπως κάθε ματς, θέλουμε τη νίκη! Γιατί μπορούμε και το απαιτούμε από τον εαυτό μας!