Home TOP NEWS «Δεν πρέπει να υπάρξει μηδενισμός των πάντων» (Audio)

«Δεν πρέπει να υπάρξει μηδενισμός των πάντων» (Audio)

futsal (9) dimitriou


Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου, αυτό παραδέχτηκε και ο Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας τονίζει όμως ότι ήταν μια κακή παρένθεση και δεν πρέπει να μηδενίζονται όλα. Για τον επαναληπτικό είπε ότι θα κυνηγήσουμε τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν… Ακόμη μίλησε για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που χθες πραγματοποίησαν άσχημη εμφάνιση, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ!

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις:

Επιγραμματικά οι τοποθετήσεις του Ανδρέα Δημητρίου:

– Δίκαια χάσαμε, δίκαια χάσαμε και με αυτήν την έκταση του σκορ

– Ήταν η πρώτη μας άσχημη εμφάνιση, από τον Δεκέμβριο που ξεκίνησε η αγωνιστική βελτίωση της ομάδας μας και οι σταθερά καλές εμφανίσεις.

– Δυστυχώς αυτήν την άσχημη μας εμφάνιση, την πληρώσαμε πολύ ακριβά

– Δεχτήκαμε πολύ εύκολα τα δύο πρώτα γκολ και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και αυτό επηρέασε σημαντικά την ομάδα μας

– Το πρώτο γκολ είχε και δόση τύχης, τo δεύτερο ήταν μία κακιά στιγμή.

– Στα αρχικά στάδια δημιουργήσαμε 3-4 πολύ καλές προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, όμως η τελική μας επιλογή δεν ήταν αυτή που έπρεπε και δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε τελικές προσπάθειες.

– Όμως, σε γενικές γραμμές, τίποτα δεν λειτούργησε όπως το θέλαμε, είχαμε πολλά ατομικά λάθη και γενικά η ομάδα δεν πατούσε καλά στο γήπεδο. Μετά το 2-0 όλα έγιναν δυσκολότερα και σε κανένα χρονικό σημείο του αγώνα δεν μπορέσαμε να επιβληθούμε και να απειλήσουμε τον αντίπαλο.

Η επόμενη ημέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ:

– Η χθεσινή εμφάνιση αδικεί πρώτα από όλους τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας, που κάνουν μία τεράστια προσπάθεια εδώ και σχεδόν πέντε μήνες και κατάφεραν να κερδίσουν τον σεβασμό και την εκτίμηση, όχι μόνο του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά ευρύτερα του Κύπριου φίλαθλου.

– Και είναι εδώ ακριβώς που όλοι μας θα πρέπει να διαχωρίσουμε την μία άσχημη εμφάνιση, από την συνολική προσπάθεια της ομάδας.

– Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να υπάρξει μηδενισμός των πάντων. Δεν ήμασταν υπερομάδα πριν το χθεσινό παιχνίδι, ούτε τώρα γίναμε η χειρότερη ομάδα.

– Είμαστε μία καλή ομάδα, με τα θετικά και τα αρνητικά της, που δουλεύει πολύ και έδειξε – μέσα σε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα – ότι εξελίσσεται και ότι μπορεί να βελτιώσει τις αδυναμίες της.

– Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Θα αξιολογήσουμε το χθεσινό παιχνίδι, θα αναζητήσουμε τους λόγους που έφεραν αυτήν την εμφάνιση και θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε.

– Δεν θα μας πάρει από κάτω.

– Σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε, θέλουμε να αντιδράσουμε σωστά μετά από αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

– Υπάρχουν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με πρώτη αυτήν με αντίπαλο τον Απόλλωνα, αλλά και ο επαναληπτικός κυπέλλου, στον οποίο θα διεκδικήσουμε τις ελάχιστες πιθανότητες που έχουμε για να πετύχουμε κάτι καλό.

Για το κομμάτι του κόσμου:

-Η μεγαλύτερη στεναχώρια όλων, δεν είναι ούτε από την ήττα, αλλά ούτε και από την έκταση του σκορ.

-Η μεγαλύτερη στεναχώρια δημιουργείται από το γεγονός ότι πικράθηκε ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

-Δυστυχώς δεν μπόρεσε η ομάδα να του δώσει χθες την χαρά που τόσο ήθελε και τόσο δικαιούταν.

-Όμως, τη δεδομένη στιγμή δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε πέραν από ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

-Όπως επανήλθαμε από παρόμοιες δύσκολες στιγμές στη φετινή σεζόν, θα επανέλθουμε και τώρα. ​