Home TOP NEWS Δεν τους φοβάται ο Καϊάφας

Δεν τους φοβάται ο Καϊάφας

kaz-kosmos-omo-apoel80-kaiafas-top


Οι επιτυχίες του αιώνιου αντιπάλου τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με τα εγκληματικά λάθη των διοικήσεων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την ίδια χρονική περίοδο που της άφησαν υπέρογκο χρέος, έχουν αφήσει γενικά μιας αίσθηση αγωνιστικής υπεροχής του Αποέλ. Η εικόνα των αιώνιων ντέρμπι πάει να αλλάξει με τον Καϊάφα στο πάγκο (αν και στα αποτελέσματα όχι), αφού ξεκάθαρα ο κόουτς δεν τους φοβάται.

Πάρτε το χθεσινό ματς για παράδειγμα. Ήθελε γκολ από νωρίς, περίμενε πως ο αντίπαλος θα παίξει με δυο μπροστά και αργά άκρα στο κέντρο και παρέταξε την ΟΜΟΝΟΙΑ με 3-5-2. Μάλιστα σε αυτή την εντεκάδα, ήταν και ο Αντρέ Σκέμπρι, κάτι που έκανε την ομάδα ακόμα πιο επιθετικογενή. Μπορεί να μην σκόραρε η ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως στο πρώτο ημίχρονο πίεσε έντονα τον αντίπαλο.

Την ίδια νοοτροπία πρέπει να έχουμε όλοι. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε (αγωνιστικά) τίποτα. Σε 10 μέρες που θα τους συναντήσουμε ξανά, πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη δική μας απόδοση. Και μόνος στόχος, είναι η νίκη. Δεν μας ικανοποιεί κάτι λιγότερο.