Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυο νίκες και Πάσχα!

Δυο νίκες και Πάσχα!

pod-derby-apoel-14-3-107


Εφτά κρίσιμες μέρες για την ΟΜΟΝΟΙΑ οι επόμενες. Πρώτα την Κυριακή πάει στο Στάδιο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσει τον Ερμή Αραδίππου και μετά την Τετάρτη, στο ΓΣΠ ως φιλοξενούμενη, για να δώσει τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με το Αποέλ. Το κάθε παιχνίδι για διαφορετικό θεσμό και τα δύο όμως πολύ σημαντικά!

Ξεκινώντας από το πρωτάθλημα, θεωρούμε το παιχνίδι της Κυριακής κομβικό. Με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αφήσει πολύ πίσω τον Ερμή, ενώ θα εκμεταλλευτεί και τα αποτελέσματα των ΑΕΚ-Αποέλ, Απόλλωνας-Ανόρθωση. Μπορεί να βρεθεί τρίτη η ομάδα μας αν δεν κερδίσει, μπορεί να παραμείνει τέταρτη αλλά να αρχίσει να ονειρεύεται πιο ψηλά. Αν κανείς σκεφτεί πως έχουμε όλα τα παιχνίδια στο ΓΣΠ πλην του Απόλλωνα στο δεύτερο γύρο, γίνεται ακόμα πιο σημαντική η νίκη.

Όσον αφορά τον ημιτελικό με το Αποέλ, δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Είναι ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ, είναι και ένα ματς που θα κρίνει σε κάποιο βαθμό αν η ομάδα μας θα διεκδικήσει φέτος το κύπελλο. Το πρώτο παιχνίδι είναι εκτός και ενδεχόμενη νίκη, θα μας δώσει μεγάλο πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό. Το κύπελλο το θέλουμε, έτσι το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό!