Home TOP NEWS Δύο σε προετοιμασία και τέσσερις σε φιλικό

Δύο σε προετοιμασία και τέσσερις σε φιλικό

kypello-agianapa80


Υποχρεώσεις με τις μικρότερες ηλικιακά Εθνικές ομάδες έχουν έξι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τρεις από την πρώτη ομάδα και τρεις της ακαδημίας. Συγκεκριμένα οι Ανδρέας Παναγιώτου, Ιάκωβος Σαμμούτης και Παντελής Κονομής κλήθηκαν για το σημερινό φιλικό της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στην Εθνική Νέων στην οποία κλήθηκε επίσης ο Σωτήρης Φιάκας. Για την προετοιμασία της Εθνικής Παίδων κλήθηκαν οι Μιχάλης Κλάρκ και Στέλιος Ιακώβου, που έχουν ενσωματωθεί με την ομάδα.

Το φιλικό θα διεξαχθεί σήμερα στο Μακάρειο στάδιο στις 16:30, με την Εθνική Ελπίδων U21 να αντιμετωπίζει την Εθνική Νέων U19. Οι δύο ομοσπονδιακοί προπονητές θέλουν να βγάλουν συμπεράσματα και να αξιολογήσουν τους ποδοσφαιριστών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που ακολουθούν.

Για την Εθνική Παίδων, σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το διεθνές τουρνουά στο οποία θα συμμετέχει η ομάδα και θα δώσει τρεις αγώνες στην Αλβανία. Σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις, ενώ την Πέμπτη θα αναχωρήσει η ομάδα για την Αλβανία εκεί όπου θα αντιμετωπίσει της αντίστοιχες Εθνικές ομάδες της Αλβανίας, της Αρμενίας και του Μαυροβουνίου.