Home TOP NEWS Επιτυχία-αποτυχία, ένα ματς απόσταση

Επιτυχία-αποτυχία, ένα ματς απόσταση

kaz-kosmos-apollon164


Αφού η ομάδα κέρδισε και μείωσε την διαφορά από τη κορυφή στους 3 πόντους, φυσιολογικό είναι η πίστη σε αυτήν να αυξηθεί και να αρχίσουν τα όνειρα. Είμαστε εκεί, μπορούμε, απομένουν 5 αγωνιστικές όλο ντέρμπι, άρα γιατί όχι; Γιατί να μην πιστέψουμε στον εαυτό μας και να κυνηγήσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε να κερδίσουμε;

Πριν ανεβάσουμε το πήχη των προσδοκιών μας όμως, καλό είναι να αντιληφθούμε όλοι ένα πράγμα: τα λάθη σε αυτό το σημείο δεν επιτρέπονται. Η επιτυχία με την αποτυχία είναι ένα ματς απόσταση. Με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί την επόμενη εβδομάδα να είμαστε 1οι, μπορεί να είμαστε και 5οι. Η έλλειψη συγκέντρωσης απαγορεύεται, ο εφησυχασμός απαγορεύεται, οτιδήποτε λιγότερο από το 101% σε κάθε παιχνίδι είναι μη αποδεκτό.

Τα όσα αναφέραμε πιο πάνω βέβαια, δεν αφορούν μόνο τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά και το κόσμο. Όλα από δω και μπρος παίζουν το δικό τους ρόλο. Η μουρμούρα σε μια φάση που στράβωσε μπορεί να κάνει τη διαφορά, το ίδιο και η στήριξη. Κυρίως όμως, είναι η προσέγγιση κάθε κατάστασης που θα κρίνει πόσο ψηλά θα φτάσουμε. Είτε νίκης, είτε ήττας, είτε διαχείρισης μιας κατάστασης κατά τη διάρκεια του ματς. Από δω και μπρος, η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τον καλύτερο σου εαυτό. Είτε είσαι παίκτης, είτε προπονητής, είτε παράγοντας, είτε οπαδός.