Home TOP NEWS Έσωσε το βαθμό, δεν πρόλαβε το τρίποντο

Έσωσε το βαθμό, δεν πρόλαβε το τρίποντο

pod-omo-aek15


Σε ένα κακό παιχνίδι που στο τέλος χάρισε μεγάλες συγκινήσεις, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία 1-1. ΤΟ ματς δεν είχε πολλές φάσεις, αφού η ΑΕΚ έβαλε πολλή τακτική, στο τέλος όμως το ματς θα μπορούσε να καταλήξει οπουδήποτε.

Α’ ημίχρονο

Με την ΟΜΟΝΟΙΑ να κρατάει μπάλα και την ΑΕΚ να κλείνει εξαιρετικά τους χώρους ξεκίνησε το παιχνίδι. Πρώτη φάση στο 14′ όταν ο Βάντερ έκανε καλό σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Κιρμ στο 30′. Στη μοναδική μεγάλη φάση του ημιχρόνου το σκορ άνοιξε για την ΑΕΚ. Ο Βάντερ έκανε κάθετη κίνηση, έδωσε στον Καντέ, που με πλάσα από κοντά νίκησε τον Παναγή.

Β’ ημίχρονο

Με σουτ του Ποτέ ππου έφυγε άουτ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη μεγάλη μας φάση ήρθε στο 53. Ο Λέο έβγαλε μόνο το Σκέμπρι που προσπάθησε να κρεμάσει τον Τόνο, προ της γραμμής και του Ποτέ όμως, απέκρουσε ο Μουρίγιο. Στο 61′ η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε το γκολ ακυρώθηκε. Κόρνερ του Ράμος, ο Κιρμ αφήνει τη μπάλα να μπάλα να περάσει, και ο Ποτέ έκανε χέρι πριν ο Σκέμπρι σκοράρει. Στο 84′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ράμος εκτέλεσε κόρνερ, ο Λέο έπιασε την πρώτη κεφαλιά και την δεύτερη ο Ούτσα κάνοντας το 1-1. Στο 88′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μεγάλη ευκαιρία γιαα το 2-1. Ο Ρουσιάς έκανε πλάσα πάνω από τον Τόνιο, ο Μουρίγιο όμως απέκρουσε στη γραμμή. Στις καθυστερήσεις έχασε κι η ΑΕΚ μεγάλη ευκαιρία, με τον Χαραλάμπους να κάνει πλάσα άουτ μέσα από τη περιοχή.

Συμπερασματικά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ γλίτωσε το βαθμό, όμως το αίσθημα που μένει είναι πως μπορούσε να γύριζε το ματς αν σκόραρε πιο νωρίς. Άργησε δυστυχώς να ενταθεί η πίεση.