Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ετοιμάζονται Καϊάφας και Νικόλας

Ετοιμάζονται Καϊάφας και Νικόλας

kaiafasnikolas


Σε ένα ιδιαίτερο φιλικό αγώνα θα αγωνιστεί ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Κώστας Καϊάφας, όπως και ο Νικόλας Γεωργίου, ποδοσφαιριστής που έκλεισε την επαγγελματική του καριέρα στο τριφύλλι. Η Εθνική Κύπρου, με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν το 2014, θα αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, την αντίστοιχη ομάδα τς Εθνική Ελλάδος με ποδοσφαιριστές τους θριαμβευτές της Λισαβόνας.

Επίσης στο φιλικό θα αγωνιστούν και άλλοι ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όπως ο Γιώργος Θεοδότου που το 2004 ήταν ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, αλλά και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που ήρθε αρκετά χρόνια αργότερα.

Ο αγώνας, που αρχίζει στις 18:00, γίνετε για φιλανθρωπικός σκοπόμ ετά από Πρωτοβουλία του τότε αρχηγού της Ελλάδας και Ευρωβουλευτή σήμερα Θοδωρή Ζαγοράκη και της Κύπριας Ευρωβουλευτού Ελένης Θεοχάρους. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι ο Δήμος Στροβόλου και χορηγός η Ελληνική Τράπεζα ενώ στην όλη διοργάνωση, αρωγός είναι και η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η συλλογή χρημάτων για τους “Εθελοντές Γιατρούς”. Εισιτήρια διατίθενται στο ΓΣΠ και κοστίζουν 5 ευρώ το κανονικό και 1 ευρώ το παιδικό.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται από το ΓΣΠ . Οι τιμές των εισιτηρίων είναι €5 το κανονικό και €1 το παιδικό. Μετά τον αγώνα, στις 8.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου του 2004 και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.