Home TOP NEWS Εβδομάδα φωτιά!

Εβδομάδα φωτιά!

kaz-kosmos-apollon164


Μετά την μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα, η εικόνα της κορυφής του πρωταθλήματος έχει αλλοιωθεί, αφού οι πρώτες 4 θέσεις έχουν νέους ένοικους και ο πέμπτος ακολουθεί από κοντά. Όλα είναι πιθανά και ενώ μεταξύ της χθεσινής και της επόμενης αγωνιστικής, μεσολαβούν οι ημιτελικοί κυπέλλου. Εισερχόμαστε ουσιαστικά σε μια εβδομάδα που πιθανότατα θα αποδειχθεί η κρισιμότερη, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη.

Ξεκινώντας από το κύπελλο, τα δεδομένα μετά τη βαριά ήττα του πρώτου ματς, οπωσδήποτε δεν είναι υπέρ μας. Μας λένε όμως ΟΜΟΝΟΙΑ και οφείλουμε να κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το θαύμα. Ειδικά από τη στιγμή που αντίπαλος μας είναι ο αιώνιος, η νίκη είναι επιτακτική και όχι μόνο για το γόητρο. Θα παίξει ρόλο και στη ψυχολογία, αν δούμε ότι δεν μπορούμε να προκριθούμε, τουλάχιστον να τους ανησυχήσουμε.

Το Σάββατο τώρα στο πρόγραμμα υπάρχει αγωνιστική φωτιά! Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την ΑΕΚ την οποία μόλις έχει ξεπεράσει και θέλει να την αφήσει για τα καλά πίσω! Την ίδια στιγμή η Ανόρθωση υποδέχεται το Αποέλ και κάτι του χρωστάει, έτσι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Ο Απόλλωνας λογικά θα κερδίσει τον Ερμή, έτσι δεν αποκλείεται η φωτιά στα ψηλά να μεγαλώσει! Εκείνο που πρέπει να βεβαιωθούμε εμείς, είναι πως θα κάνουμε το καθήκον μας και θα κερδίσουμε την ΑΕΚ!