Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Για να μπουν οι βάσεις

Για να μπουν οι βάσεις

kaz-kosmos-apoel244-skempri


Ημέρα κυπέλλου η σημερινή και προφανώς ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ και Αποέλ (17:00, live omonoianews.com). Η ομάδα μας θέλει να πάρει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση και θα ψάξει φυσικά τη νίκη. Στη θεωρία και η ισοπαλία με σκορ δίνει προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στην πραγματικότητα όμως από τη στιγμή που η έδρα είναι κοινή, αυτό είναι ισχνό και όχι τόσο θεμελιώδες.

Το παιχνίδι είναι προφανώς δύσκολο, όπως όλα άλλωστε τον τελευταίο μήνα. Είτε για το πρωτάθλημα είτε για το κύπελλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και καιρό τα λέει με τους πιο δυνατούς αντιπάλους στο πρωτάθλημα μας, όμως ξεκάθαρα αυτό είναι διαφορετικό. Είναι αιώνιο ντέρμπι, είναι ημιτελικός κυπέλλου, είναι στην παρούσα φάση και η κόντρα δυο ομάδων με πολύ διαφορετικά οικονομικά δεδομένα, κάτι που την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Η λογική λέει πως η πρόκριση θα κριθεί και στα δύο παιχνίδια. Η ομάδα μας καλείται να εκμεταλλευτεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή και που είναι σαφώς καλύτερη του αντιπάλου. Ακόμα κι αν δεν το καταφέρει, υπάρχει και επαναληπτικός, όμως όλοι μέσα μας αισθανόμαστε πως ήρθε η ώρα να πάρουμε αυτό που μας άξιζε στα προηγούμενα αιώνια.