Home TOP NEWS «Για να δούμε καλύτερες μέρες»

«Για να δούμε καλύτερες μέρες»

kyp-omo-apoel20


Δεν στέκονται και πολύ στον σημερινό αγώνα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, με τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου να δηλώνει πως συγκεντρώνονται στο πρωτάθλημα. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας των πράσινων αναφέρθηκε στο περιστατικό με την ρίψη φωτοβολίδας με πιστόλι από τη Νότια.

«Δεν έχουμε παράπονο από τους παίκτες. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά το 3-0 του πρώτου ματς. Κλειδί ήταν το πρώτο ημίχρονο, εκεί που είχαμε την υπεροχή και μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά φανήκαμε άτυχοι. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε να ανεβούμε ένα Γολγοθά, τα πόδια βάραιναν».

«Συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, έχουμε στόχους εκεί και συγκεντρωνόμαστε στο ματς του Σαββάτου. Έχουμε ανάγκη το κόσμο το καλούμε να έρθει και έχει φανεί ότι με το κόσμο δίπλα μας έχουμε τεράστια δυναμική. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε παρά το σκορ του πρώτου ημιχρόνου».

«Θέλω να κάνω και μια καταγγελία. Στο 62-63 έφυγε φωτοβολίδα με πιστόλι από τη κερκίδα του Αποέλ προς την κερκίδα μας και κτυπήθηκε φίλαθλος μας. Και το επίσημο Αποέλ ελπίζω θα το καταγγείλει. Σε 2-3 περιπτώσεις είχαμε ξανά φαινόμενα ρατσισμού από πολύ μικρή μερίδα οπαδών του Αποέλ. Πρέπει όλοι οι παράγοντες να το καυτηριάζουμε για να δούμε καλύτερες μέρες».

«Δεν τα παρατάμε, συνεχίζουμε, έχουμε στόχους. Αυτοί είναι να φτιάξουν τα οικονομικά, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να βγούμε Ευρώπη. Από αύριο ξεχνάμε ότι έγινε απόψε και ριχνόμαστε στη μάχη».