Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θυμάστε τον κ. Κάρολο;

Θυμάστε τον κ. Κάρολο;

karolos2


Θυμάστε τον κ. Κάρολο που έδωσε τη σύνταξη του στην ΟΜΟΝΟΙΑ; Εξακολουθεί να βρίσκεται επί των επάλξεων! Σήμερα μαζί με τη σύζυγο του κ. Χλόη, γιόρτασαν το διπλό επί του Ερμή με μπύρες ΟΜΟΝΟΙΑ!

Θυμηθείτε την συγκινητική ιστορία του κ. Κάρολου, όπως δημοσιεύθηκε από τη σελίδα μας στις 6/3/13:

Τρίτη βράδι. Ο κ. Κ. πρόσφυγας, συνταξιούχος, πατέρας, παππούς, κάθεται να δει τις ειδήσεις των 20:30 μαζί με την σύζυγο του, την κ. Χλόη. Προς το τέλος, ακούνε για την κατάσταση στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ακούνε για τα τραγικά λάθη που την έφεραν ως εδώ, ακούνε για τεράστια ποσά που χρειάζεται σε μικρό χρονικό διάστημα για να παραμείνει στη ζωή. Αμέσως βουρκώνουν. “Μα γίνεται να μην υπάρχει ΟΜΟΝΟΙΑ;”, μονολογεί ο παππούς. Αμέσως αρχίζει να σκέφτεται τι μπορεί να κάνει, πώς μπορεί να βοηθήσει. Στο τέλος λέει στη γυναίκα του: “Αύριο το πρωί, θα πάω να δώσω στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη σύνταξη μου. Μην πεις τίποτα, ούτε στα παιδιά μας, ούτε στα εγγόνια μας”. Όλο το σόι, άρρωστοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, που υποφέρουν αυτές τις μέρες βλέποντας τι γίνεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο κ. Κάρολος όμως δεν ήθελε να υπάρξει πιθανότητα να του μπουν δεύτερες σκέψεις. Η κ. Χ. του γνέφει περήφανα, καταφατικά. Το επόμενο πρωί όντως μεταβαίνει στα γραφεία όπου καταθέτει το ποσό, μαζί με μια επιστολή, ανώνυμη και ζητάει να μην δημοσιευθεί το όνομα του.

Λίγο αργότερα, η εγγονή του, Χ., φανατική ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΣΣΑ και αναγνώστρια μας, διαβάζει την επιστολή στη σελίδα μας και αναγνωρίζει τα γράμματα του παππού. Αμέσως παίρνει τηλέφωνο, απαντάει η γιαγιά, η Χ. ρωτάει “γιαγιά που είναι ο παππούς;”, “έχει πάει να κάνει μια δουλειά” απαντάει εκείνη πιστή στη συμφωνία, ενώ ο παππούς μπαίνει της πόρτας και παίρνει το τηλέφωνο. “Παππού, έδωσες στην ΟΜΟΝΟΙΑ τη σύνταξη;”, η ερώτηση της εγγονής, “Τους είπα να μην βάλουν όνομα”, η απάντηση του παππού. “Δεν έβαλαν, το διάβασα στο ίντερνετ και αναγνώρισα τα γράμματα σου” και του διαβάζει ολόκληρο το κομμάτι του Omonoianews για την πράξη του παππού της. Ο κ. Κ. πιάνει το κλάμα ξανά, όχι επειδή έχει ανάγκη να δικαιολογηθεί, αλλά επειδή ανησυχεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ. “Εννά αφήσουμεν την ΟΜΟΝΟΙΑ να κλείσει”, ρωτάει την εγγονή του και παίρνει άμεση, περήφανη απάντηση: “Όχι παππού δεν πρόκειται, θα κάνουμε ότι μπορούμε”.

Ο κ. Κ. είναι υπαρκτό πρόσωπο και ονομάζεται Κάρολος (Χαράλαμπος). Η γυναίκα του, η κ. Χ. είναι υπαρκτό πρόσωπο και ονομάζεται Χλόη. Η εγγονή τους η Χ. είναι υπαρκτό πρόσωπο και ονομάζεται Χαρά. Η ιστορία είναι επίσης πραγματική, είναι η περίπτωση του παππού που έδωσε τη σύνταξη του, για την οποία έκανε λόγο νωρίτερα η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ. Την ΟΜΟΝΟΙΑ θα την σώσουν ο Κάρολος, η Χλόη, η Χαρά, ο Γιώργος, ο Αντρέας, ο Γιάννης, η Μαρία, η Ελένη, εσύ, εγώ. Όλοι οι άλλοι έχουν αποτύχει. Εμείς απομείναμε, εμείς θα τη σώσουμε. Μαζέψτε δυνάμεις, μαζέψτε περηφάνεια και όλη σας την αγάπη για αυτή την ιδέα. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ… Και δεν μας τρομάζει τίποτα…

karolos