Home TOP NEWS Οι αλήθειες του κόουτς

Οι αλήθειες του κόουτς

kaz-kosmos-omo-aek303


«Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα όταν πρέπει», τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Καϊάφας μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Αν οι πράσινοι έπαιρναν χθες το ζητούμενο κόντρα στην ΑΕΚ όπου ήταν η νίκη όχι μόνο θα έκανα ένα σημαντικό βήμα για την έξοδο της στην Ευρώπη αλλά κάποιοι θα μίλαγαν τώρα και για πρωτάθλημα τι στιγμή που στόχος ήταν η οικονομική εξυγίανση αλλά και μια ανταγωνιστική ομάδα.

Αναδημοσίευση από sigmalive.com/sports

Οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού δεν είναι τυχαίες. Χθες η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη ωστόσο την έριξε στα σκουπίδια. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια φάση που δεν μύριζε γκολ και στη συνέχεια έτρεχε να προλάβει τον χρόνο. Κάτι που κατάφερε στο 82’ με τον Λιοπλανίτσε αλλά δεν ήταν αρκετό αφρού έμεινε στο 1-1.

Για να πετύχει πλέον η ομάδα τον στόχο της θα πρέπει  να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το ΓΣΠ. Μένουν τέσσερις αγώνες μέχρι το τέλος των Play-off και τα τρια παιχνίδια είναι στο ΓΣΠ. Με Αποέλ, Ερμή και Ανόρθωση πριν ταξιδέψει στη Λεμεσό κόντρα στον Απόλλων.

Αυτή τη φορά κόντρα στους γαλαζοκίτρινους επιβάλλεται να κάνουν το επόμενο βήμα. Όχι μόνο για το γόητρο αφού δεν έχουν κερδίσει μέχρι στιγμής τους γαλαζοκίτρινους αλλά για να βρεθούν και πιο κοντά στον μεγάλο τους στόχο ανεξάρτητα από τα άλλα αποτελέσματα.

Για να γίνει αυτό όμως η άσχημη εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ θα πρέπει να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και η προσήλωση να είναι αποκλειστικά στο ντέρμπι του Σαββάτου.