Home TOP NEWS Η δική της ανάσταση

Η δική της ανάσταση

kaz-kosmos-kyp-apoel861


Για τους ορθόδοξους Χριστιανούς, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (ή αν θέλετε τα χαράματα της Κυριακής) σημαίνουν ανάσταση του Ιησού Χριστού. Για τον μέσο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, η λέξη ανάσταση συνδέεται άμεσα με την ομάδα του. Την προκειμένη περίοδο η μεταφορική χρήση της λέξης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μακροπρόθεσμος στόχος του σωματείου αλλά και σαν βραχυπρόθεσμος. Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει.

Ξεκινάμε από τον μεγάλο στόχο, την οικονομική σωτηρία του συλλόγου. Ανάσταση στα αυτιά του ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ σημαίνει οριστική απαλλαγή από το τεράστιο χρέος κληρονομιά των εγκληματικών λαθών του πρόσφατου παρελθόντος. Κινήσεις προς αυτή τη κατεύθυνση έχουν γίνει: μειώθηκε ο προϋπολογισμός, αυξήθηκαν οι ενέργειες του μάρκετιγγκ κυρίως μέσω των επώνυμων προϊόντων. Προφανώς πρέπει να γίνουν και πολλά άλλα. Τα μέλη για παράδειγμα είναι ένα θέμα που δεν θα κουραστούμε να θίγουμε, όπως δεν θα σταματήσουμε να μιλάμε για σταθερή αγωνιστική πολιτική που θα έχει σαν αποτέλεσμα την ενδυνάμωση της ομάδας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Όσον αφορά τώρα τα βραχυπρόθεσμα, μα φυσικά η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να σηκώσει κεφάλι μετά τη βαριά και ντροπιαστική ήττα από το Αποέλ. Ο Καϊάφας έχει δώσει ρεπό μερικές μέρες, ώστε οι παίκτες να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειες τους και να ηρεμήσουν. Με την επιστροφή τους στις προπονήσεις, τα κεφάλια πρέπει να μπουν μέσα και να γίνει σκληρή αυτοκριτική. Η εμφάνιση ήταν μη αποδεκτή, η συνέχεια εξίσου καυτή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να ανασυνταχθεί και να σπρώξει για να πετύχει τους στόχους της.