Home TOP NEWS Η ενέργεια του Φυλακτού

Η ενέργεια του Φυλακτού

pod-omo-apoll221


Κόντρα στο Αποέλ, πήγαν πολλά λάθος για να έρθει η ήττα, δεν ήταν θέμα ενός ατόμου, ή ενός λάθους. Για να έρθει η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, διορθώθηκαν ακόμα περισσότερα και πάλι δεν ήταν η απόδοση ενός ατόμου που έκανε τη διαφορά. Δεν υστέρησε κυριολεκτικά κανείς, θα εστιάσουμε όμως στην απόδοση του Γεράσιμου Φυλακτού.

Στην προ δέκα ημερών ήττα, ήταν φανερό πως μας έλειψε η ενέργεια και τα τρεξίματα στα χαφ. Το ίδιο είχε διαπιστώσει και ο Κώστας Καϊάφας και μαζί με το τεχνικό του τημ, ήξεραν πως διαθέτουν τον άνθρωπο που θα τα δώσει. Ο Φυλακτού μπήκε για δεύτερη φορά εντεκάδα τον τελευταίο μήνα και έκανε ακριβώς εκείνα που περίμενε ο προπονητής του και…κάτι παραπάνω!

Λέμε κάτι παραπάνω, γιατί πέραν της ενέργειας και της διάθεσης, ο Γεράσιμος ήταν χθες πολύ συγκεντρωμένος και στις πάσες του, είτε έπαιζε παράλληλα είτε κάθετα. Γιατί δεν δίστασε να βγάλει τσαμπουκά στη φάση που εν τέλη κιτρινίστηκε, στέλνοντας το μήνυμα πως δεν φοβάται κανένα όνομα στα χαφ. Έδεσε ξανά άμεσα με τον Οικονομίδη και μαζί κυριάρχησαν στα χαφ και απελευθέρωσαν τον Ασσίς.

Ο Φυλακτού κάποτε θεωρήθηκε το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας του, όπως όλοι όμως εκείνης της γενιάς αδικήθηκε και δεν πήρε ευκαιρίες. Τελικά έπαιξε πέρσι λόγω της ιδιόμορφης κατάστασης στην Αλκή και φέτος, κάνει ουσιαστικά τα πρώτα βήματα σε ομάδα υψηλού επιπέδου. Πιστεύουμε ακράδαντα πως δεν έχουμε ακόμα δει όλες τις πλευρές του ταλέντου του. Ξέρει πολλά καντάρια μπάλα ο Γεράσιμος και όσο κερδίζει σε αυτοπεποίθηση, θα προσθέτει στοιχεία στο παιχνίδι του.