Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι έντεκα για τη νίκη

Οι έντεκα για τη νίκη

pod-othellos-62-kaiafas


Οι απουσίες γνωστές εδώ και καιρό. Οικονομίδης, Μαργκάσα είναι τιμωρημένοι και ο Άλεξ Ρούμπιο τραυματίας. Ο Αντρέ Σκέμπρι φώναξε τελικά παρόν και ο Καϊάφας θα προσπαθήσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για να πάρει τη νίκη. Μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και το πλάνο του είναι απρόβλεπτο, πιο κάτω όμως η πιο πιθανή εντεκάδα.

Άμυνα

Στον άσσο επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ ο Γιωργαλλίδης. Σίγουροι μπροστά του οι Λομπιανίτσε, Ρούνιε και Γκουλόν. Η τέταρτη θέση παίζεται μεταξύ Ράμος και Κυριάκου, με τον Κριστοβάο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Το ενδεχόμενο να πάει στο φτερό ο Λεάντρο, είναι μάλλον απομακρυσμένο.

Μεσαία Γραμμή

Ο λόγος που δύσκολα θα μετακινηθεί ο Λέο, είναι γιατί κρίνεται απαραίτητος για τον άξονα. Πλάι του θα έχει ένα εκ των Φυλακτού και Ρόντρι τη στιγμή που επιτελικός θα είναι ο Ασσίς. Φαβορί για τις θέσεις στα φτερά οι Σκέμπρι και Φοφανά, τη στιγμή που πιθανότητες έχει και ο Κιρμ.

Επίθεση

Δίλημμα για τον κόουτς, αφού ο Ρομπέρτο Γκαρσία έδειξε την περασμένη εβδομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Η λογική λέει πάντως, πως θα ξεκινήσει ο Μίκαελ Ποτέ.