Home TOP NEWS Οι πράσινοι επισκέφτηκαν Δημοτικό σχολείο

Οι πράσινοι επισκέφτηκαν Δημοτικό σχολείο

rubiosammoutis


Τρεις “πράσινοι” επισκέφτηκαν Δημοτικό σχολείο και έπαιξαν μπάλα με τα παιδιά, ενώ μοίρασαν αυτόγραφα και χάρισαν δώρα. Το ενημερωτικό δελτίο:

Επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο του Αγίου Κασσιανού πραγματοποίησε σήμερα (23/04) η ομάδα μας, μετά από πρόσκληση που έλαβε από το Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από τους ποδοσφαιριστές Χάρη Κυριάκου, Άλεξ Ρούμπιο και Ιάκωβο Σαμμούτη, τους οποίους συνόδευσαν ο Υπεύθυνος του Τμήματος Μάρκετινγκ του Σωματείου, Γιώργος Χαλλουμής και ο Εκπρόσωπος Τύπου, Ανδρέας Δημητρίου. Μαζί στον ίδιο χώρο βρέθηκε και αντιπροσωπεία του Αποέλ.

Οι ποδοσφαιριστές απευθυνόμενοι στους μαθητές του δημοτικού σχολείου επεσήμαναν τη σημαντικότητα του Ευ Αγωνίζεσθαι και του Τιμίου Παιχνιδιού, προώθησαν την αξία του αλληλοσεβασμού και τους συμβούλευσαν όπως πάντοτε επιδεικνύουν φίλαθλο πνεύμα και αθλητοπρέπεια.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας μοίρασε δώρα από την Green Boutique στους μαθητές του σχολείου και τους πρόσφερε προσκλήσεις για την αυριανή (25/04) αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο ΓΣΠ.

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.