Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η σκληρή πραγματικότητα και για τους δύο

Η σκληρή πραγματικότητα και για τους δύο

apollonapoel (Copy)


Εδώ και πολύ καιρό, διαβάζουμε για τους δυο πρωτοπόρους, τους δυο μονομάχους για τον τίτλο. Εδώ και πολύ καιρό διαβάζουμε για τα προτερήματα τους και αναρωτιόμαστε αν το ίδιο πρωτάθλημα βλέπουμε. Πραγματικά, έχουν ξεχάσει οι οπαδοί του Αποέλ και του Απόλλωνα πότε είδαν την ομάδα τους να παίζει μπάλα. Κι όμως κρατιούνται εκεί στα ψηλά. Πώς;

Η απάντηση είναι απλή. Από την αρχή της χρονιάς ο “καυγάς” τους είναι ποιος θα σπρωχτεί περισσότερο. Το γεγονός πως σε ένα ματς που ακυρώθηκε γκολ καθαρό της ΑΕΚ ενώ ο Καρλάο δεν αποβλήθηκε απευθείας στο 40 και οι ανθρώποι του Αποέλ διαμαρτύρονταν στο διαιτητή, δείχνει πως πολύ απλά δεν είναι 50-50 που ζητάνε. Και για να μην παρεξηγηθούμε, τα ίδια ισχύουν πάνω κάτω και για τον Απόλλωνα. Που δεν έμεινε στη σφαγή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γενικώς φέτος δεν τον πειράζει κανείς.

Η σκληρή πραγματικότητα για Απόλλωνα και Αποέλ, είναι πως βρίσκονται εκεί αποκλειστικά και μόνο λόγω του στάτους, της δυναμικής που τους έφτιαξαν τα ΜΜΕ (πιο αντικειμενικά είναι τα οπαδικά τους παρά κάποιες σελίδες δορυφόροι) και της παρασκηνιακής δύναμης τους. Κατά τα άλλα, τόσο η ΑΕΚ, όσο και η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχουν παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο από τους δυο πρωτοπόρους. Στη δική μας περίπτωση, φρόντισαν κάποιοι να μας αφήσουν πίσω νωρίς, εκμεταλλευόμενοι και τη μέτρια μας εικόνα. Και όταν προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, μας προέκυψε Βασίλης Δημητρίου, 1 οφσάιντ γκολ της ΑΕΚ και η “καλή” διαιτησία του Τράττου με το Αποέλ στην οποία δικαιούμασταν πέναλτι, κόκκινη και 1 τετ α τετ του Νούνο. Αύριο Μούσκο παίξει 50-50! Όχι “50-50” που ζητάει ο Πρόδρομος, πραγματικό 50-50.