Home TOP NEWS Οικονομίδης: “Πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου”

Οικονομίδης: “Πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου”

SAK_2551-oikonomi


Ο μέσος της Ομόνοιας μίλησε στην ιστοσελίδα Balla μετά την παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο γκολ της χρονιάς, αλλά δεν στάθηκε εκεί.

“Σίγουρα, για εμένα προσωπικά είναι μία πολύ καλή χρονιά. Καλές και οι προσωπικές διακρίσεις, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο, αλλά πάνω από όλα είναι η ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε κοντά στο να βγούμε στην Ευρώπη, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στο τέλος της χρονιάς να το καταφέρουμε”, δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Οικονομίδης.


“Δεν το περίμενα. Υπήρχαν πολύ όμορφα γκολ. Από τη στιγμή που ήρθε όμως είναι κάτι πολύ καλό. Το ευχαριστήθηκα, ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση. Ευχαριστώ τον κόσμο που ψήφισε και συμμετείχε σ’ αυτή την εκδήλωση”, πρόσθεσε, ενώ είπε ότι θα συνεχίσει να σουτάρει από τέτοιες αποστάσεις: “Εκείνη τη μέρα δεν το χάρηκα όσο ήθελα. Δοκίμασα κι άλλες φορές, είναι κάτι που όταν έχω την ευκαιρία προσπαθώ να το κάνω, ελπίζω στη συνέχεια να έρθουν κι άλλα γκολ”.

Ο μέσος της Ομόνοιας πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή σεζόν και ήδη κλήθηκε και από τον Πάμπο Χριστοδούλου στην Εθνική. Πώς τη βιώνει ο ίδιος; “Πάντα πίστευα στις δυνατότητές μου. Με βοήθησαν πολύ στην ομάδα, οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό τιμ, όλοι ήταν κοντά μου, με στήριξαν. Μου δόθηκε η ευκαιρία και προσπαθώ κι εγώ με τη σειρά μου να δώσω πίσω αυτά που παίρνω από την ομάδα”, μας είπε.

“Είναι ομαδικό άθλημα κι αυτή η διάκριση ανήκει σε όλη την ομάδα, αλλά την αφιερώνω και στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που είναι κοντά μου όλο αυτό το διάστημα”, πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, μίλησε για τα περιθώρια βελτίωσης που έχει και… για την Ευρώπη: “Θέλω να βελτιωθώ, θεωρώ ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, χρειάζεται πολλή δουλειά. Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες συμβαδίζουν μ’ αυτές της ομάδας κι ελπίζω η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Το καλό είναι ότι όλα εξαρτώνται από εμάς. Αρχίζουμε το Σάββατο με τον ΑΠΟΕΛ, θεωρώ ότι είναι ένα καλό παιχνίδι για να κάνουμε το πρώτο βήμα με τη νίκη, αυτό θέλουμε για να είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας”.