Home TOP NEWS Ιμπραΐμι: “Με θέλουν ΑΕΚ και ΟΜΟΝΟΙΑ”

Ιμπραΐμι: “Με θέλουν ΑΕΚ και ΟΜΟΝΟΙΑ”

ibraimiermis835fnctrnfgf


Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον θέλουν να συζητάει με την ΟΜΟΝΟΙΑ ο Μπεσάρτ Ιμπραΐμι. Ο Σκοπιανός μίλησε και για ενδιαφέρον της ΑΕΚ:

“Παρότι απομένει ακόμα ένας μήνας για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Κύπρο, η διοίκηση του Ερμή μου πρόσφερε ένα νέο συμβόλαιο με πολύ καλούς όρους, αλλά την απέρριψα. Μετά την άρνησή μου στην πρότασή τους, μου είπαν ότι δεν με υπολογίζουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρά ταύτα, άλλαξα την απόφασή μου, γιατί δεν θέλω να παραμείνω εκεί.

Θέλω να δοκιμάσω κάτι νέο. Κατ΄ ακρίβεια, ο σύλλογος έχασε όλες τις ελπίδες που είχε για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Σε διαφορετική περίπτωση, όχι μόνο, αλλά και άλλοι παίκτες θα παρέμεναν στην ομάδα. Πλέον, σε όσους αρνήθηκαν να παραμείνουν δεν θα τους επιτρέπεται να αγωνιστούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή μου δύο ομάδες από την Κύπρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ και η ΑΕΚ Λάρνακας. Δεν ξέρω τι θα κάνω, δεν θέλω να βιαστώ. Έχω αρκετό χρόνο για να το σκεφτώ και να αποφασίσω πού θα συνεχίσω τελικά την καριέρα μου”.