Home TOP NEWS Είναι πολλά τα ερωτήματα εντεκάδας

Είναι πολλά τα ερωτήματα εντεκάδας

Kaiafas  (18)


Η κακή εμφάνιση στο αιώνιο ντέρμπι, δεν έχει επιφέρει πανικό στο Ηλίας Πούλλος, δημιουργεί όμως τάση για αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Το τεχνικό τημ εμπιστεύεται απόλυτα το ρόστερ του, αλλά ίσως να επιλέξει να φρεσκάρει την εικόνα της ομάδας με νέα πρόσωπα. Οι σκέψεις αγγίζουν και τις τρεις γραμμές του γηπέδου.

Ξεκινώντας από την άμυνα, είχαμε κάνει αναφορά και προ δύο ημερών. Περισσότερες πιθανότητες να μπει εντεκάδα έχει ο Μάριος Δημητρίου, ενώ ο Λομπιανίτσε είτε θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας (απελευθερώνοντας τον Γκουλόν) είτε θα μείνει εκτός. Δίλημμα υπάρχει και στο αριστερό μπακ με τους Λέο και Μαργκάσα να χτυπάνε τη θέση.

Ο άξονας υπολειτούργησε στο ντέρμπι και αυτό στοίχισε. Αυτή την εβδομάδα Γκουλόν, Φυλακτού, Λεάντρο και Οικονομίδης έχουν όλοι τις πιθανότητες τους να ξεκινήσουν. Το σημαντικό είναι όσοι παίξουν να αποτελέσουν πραγματική σπονδυλική στήλη της ομάδας, να βγάλουν ενέργεια, να βγουν νικητές στις μονομαχίες. Ο Ασσίς θα είναι ο επιτελικός.

Και η τριπλέτα μπροστά αναμένεται να έχει αλλαγές. Ο Φοφανά απειλεί τους Σκέμπρι-Κιρμ (ειδικά το Σλοβένο), ενώ ο Γκαρσία θα προσπαθήσει να εκτοπίσει τον Ποτέ από τη κορυφή. Ο τελικός λόγος ανήκει φυσικά στον κόουτς.