Home TOP NEWS Είναι θέμα προτεραιοτήτων

Είναι θέμα προτεραιοτήτων

-apoel - omobad-moments1


Τι εντεκάδα πρέπει να παρατάξει στο αυριανό παιχνίδι με το Αποέλ ο Κώστας Καϊάφας; Αυτό είναι το ερώτημα που κυριαρχεί στα ποδοσφαιρικά στέκια αφού είναι μεν αιώνιο ντέρμπι, είναι όμως και λίγο πριν από ένα κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Στο τέλος της ημέρας, όλα εξαρτώνται από το πώς ιεραρχούν τις προτεραιότητες τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πρώτος στόχος για τη χρονιά, είναι η έξοδος στην Ευρώπη και το 3-0 του πρώτου αγώνα με το Αποέλ, φανερώνει πως αυτός πολύ δύσκολα θα επιτευχθεί μέσω του κυπέλλου. Αν λοιπόν το τεχνικό τημ προσεγγίσει το παιχνίδι υπό αυτή την οπτική γωνία, ίσως να δούμε την ομάδα να φυλάει τις δυνάμεις της για το ματς με την ΑΕΚ. Ένα ματς στο οποίο μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας 4 βαθμούς τους Λαρνακείς και να εκμεταλλευτούμε τα άλλα αποτελέσματα.

Από την άλλη βέβαια, πόσο εύκολο είναι να ρίξεις λευκή πετσέτα, πριν καν αρχίσει ένας ημιτελικός κυπέλλου και μάλιστα κόντρα στο Αποέλ; Καθόλου, έτσι όποια εντεκάδα κι αν παρατάξει ο Καϊάφας, περιμένουμε και ζητάμε να δούμε παίκτες που να ματώνουν τη φανέλα και να διεκδικούν τις όποιες πιθανότητες τους. Στο τέλος της ημέρας, να είμαστε ευχαριστημένοι με εκείνο που είδαμε και ποιος ξέρει, ίσως γίνει το θαύμα.