Home TOP NEWS Κάποιες αναμενόμενες σκέψεις

Κάποιες αναμενόμενες σκέψεις

kaz-kosmos-apollon262


Ξεκάθαρα, η εντεκάδα του Καϊάφα στο αυριανό αιώνιο ντέρμπι θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα προσεγγίσει στο παιχνίδι. Αν δηλαδή θα προσπαθήσει με ότι έχει για το θαύμα, ή αν θα επιλέξει να κτυπήσει το ματς, αλλά να δώσει και ανάσες ενόψει ΑΕΚ. Κάποια πράγματα πάντως, μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε αναμενόμενα.

Ποια είναι αυτά; Το αμυντικό δίδυμο δύσκολα θα αλλάξει. Ο αντίπαλος θα παίξει με 2 μπροστά και η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται δύναμη στον αέρα. Ο Γκουλόν έτσι κι αλλιώς δεν παίζει κόντρα στην ΑΕΚ, άρα δεν τίθεται θέμα ξεκούρασης του. Μόνη περίπτωση να αλλάξει κάτι, είναι αν ο Ρούνιε δεν είναι έτοιμος αφού κτύπησε κόντρα στον Απόλλωνα. Το αντίθετο πάντως ισχύει για τον Ασσίς, που για να πάρει ανάσες, μάλλον θα ξεκινήσει το ματς από το πάγκο.

Κατά τα άλλα, βασικό περιμένουμε και το Μίκαελ Ποτέ, που έχει ανάγκη τα λεπτά για να ανακτήσει την επιθετικότητα του Σχεδόν όλες οι άλλες θέσεις είναι ανοικτές προς διεκδίκηση, έτσι η εντεκάδα αποτελεί ένα μεγάλο γρίφο. Ρόντρι, Μαργκάσα, Φοφανά, Ράμος, Κυριάκου, Γιωργαλλίδης έχουν όλοι πιθανότητες να βρεθούν εντεκάδα.