

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν το μυαλό τους στραμμένο στην Ευρώπη. Ξέρουν πως τα οφέλη από μια επικείμενη έξοδο σε αυτήν, θα είναι πάρα πολλά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κερδίσει σε μια τέτοια περίπτωση και οικονομικά, αλλά και από πλευράς αυτοπεποίθησης. Είναι προφανώς καλό για το γόητρο και το μέγεθος μας να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.
Την ίδια στιγμή βέβαια, από τη στιγμή που το τεχνικό τημ ξέρει πως θα είναι εδώ και του χρόνου, έχει την πολυτέλεια να σκέφτεται και πιο μακριά. Αναφερόμαστε φυσικά στον προγραμματισμό για τη χρονιά 2015/16, αφού είμαστε ήδη στα μέσα Απριλίου. Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του, έχουν συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό τους και σε αυτά θα δουλέψουν.
Προτεραιότητα φυσικά, έχει το αγωνιστικό και οι άμεσοι στόχοι. Σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουν τον προγραμματισμό να τους αποπροσανατολίσει και είναι αποφασισμένοι, να πάρουν όσες περισσότερες νίκες μπορούν.

![Γκοτιέ Λιορίς: Τοποθετήθηκε για το μέλλον του πριν από λίγες μέρες [Δήλωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/GautierLloris-238x178.jpg)

![Inside Training | Η πρώτη προπόνηση στην Κυπερούντα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-Kyperounta-75-238x178.jpg)





![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)


![Μεξικανός επιθετικός ξεσπά σε κλάματα αφού σκοράρει ένα γκολ [ΒΙΝΤΕΟ]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/Jimenez-100x75.webp)



![Γκοτιέ Λιορίς: Τοποθετήθηκε για το μέλλον του πριν από λίγες μέρες [Δήλωση]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/GautierLloris-100x75.jpg)

![Inside Training | Η πρώτη προπόνηση στην Κυπερούντα [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/06/ProtiProponisi-Kyperounta-75-100x75.jpg)