Home TOP NEWS Με την ισοπαλία, έχασε…

Με την ισοπαλία, έχασε…

kaz-kosmos-omo-aek265


Με την ισοπαλία, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από την ΑΕΚ και την Ανόρθωση παίρνοντας μικρό προβάδισμα για μια θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ έχασε ακόμη κάτι. Το ισόπαλο αποτέλεσμα στον τέταρτο μεταξύ τους αγώνα φέτος, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΕΚ, έφερε τους Λαρνακείς να ευνοούνται σε περίπτωση ισοβαθμίας μετρώντας συνολικά δύο νίκες έναντι μιας της ομάδας μας.

Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος οι δύο ομάδες, με τη συμπλήρωση των 22 αγωνιστικών ισοβάθμησαν στην 3η θέση, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να υπερτερεί τότε στους μεταξύ αγώνες και να βρίσκεται από πάνω. Στα παιχνίδια των πλέι-οφ όμως, η ΑΕΚ είναι αυτή που είχε καλύτερο απολογισμό και έτσι σε νέα περίπτωση ισοβαθμίας, η ομάδα μας θα βρίσκεται από κάτω.

Στους εναπομείναντες αγώνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να πετύχει τουλάχιστον το στόχο που είχε βάλει στην αρχή της περιόδου. Όσον αφορά το θέμα της ισοβαθμίας με τις υπόλοιπες ομάδες, αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα στον τέταρτο αγώνες απέναντι τους.