Home TOP NEWS Με το έτσι και το θέλω

Με το έτσι και το θέλω

kaz-kosmos-omo-aek301


Πέραν από τη σημασία που έχει γενικότερα για τη νοοτροπία και τη ψυχολογία μας το επερχόμενο ντέρμπι με το Αποέλ, είναι σημαντικό και βαθμολογικά. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην 3η θέση και αν κερδίσουμε θα μειώσουμε αισθητά τη διαφορά από τη κορυφή. Αν χάσουμε όμως, μπορεί να πέσουμε 5οι, αφού η Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον Ερμή και η ΑΕΚ τον Απόλλωνα. Και τότε θα πρέπει να αρχίσουμε τους υπολογισμούς για την Ευρώπη.

Περιμένουμε λοιπόν, να μιλήσει και το ένστικτο της επιβίωσης. Περιμένουμε να δούμε ποδοσφαιριστές, αποφασισμένους να πάρουν το τρίποντο με το έτσι θέλω. Που να θέλουν να αποδείξουν πράγματα, να θέλουν να αποδείξουν πως φέτος έχουν γίνει όντως βήματα προόδου. Η μόνη λέξη που πρέπει να υπάρχει στο λεξιλόγιο μας αυτή την εβδομάδα είναι “νίκ用.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ικανότατους ποδοσφαιριστές, που μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο. Ίσως το γεγονός πως από την αρχή της χρονιάς ακούνε “στόχος η οικονομική επιβίωση και όχι το πρωτάθλημα”, στο τέλος της ημέρας να μην τους βοηθά να πιάσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους και για αυτό δεν ευθύνονται οι ίδιοι. Αυτό το Σάββατο, μπορούν να κερδίσουν πολλά.