Home TOP NEWS Μίκαελ, ήρθε η ώρα να λάμψεις ξανά!

Μίκαελ, ήρθε η ώρα να λάμψεις ξανά!

kaz-kosmos-omo-apoel174-pote


Τραυματίστηκε από την εγκληματική έξοδο του Μπρούνο Βάλε, στις 15/2, ενώ πέτυχε το τελευταίο του γκολ στις 2/2. Επέστρεψε ένα μήνα αργότερα, αλλά ήταν φανερό πως κάτι τον τραβούσε πίσω. Έμοιαζε να του λείπει η επιθετικότητα, η ορμή με την οποία έμπαινε στις φάσεις. Απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς το είδος του τραυματισμού.

Ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Γκαρσία, σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί του στο σκοράρισμα, αλλά έκανε πάρα πολλή δουλειά σε άλλους τομείς και βοήθησε πολύ. Πολύ δύσκολα όμως θα βρεθεί στην αποστολή αύριο, έτσι η ευθύνη πέφτει και πάλι στο Μίκαελ Ποτέ. Τον κορυφαίο επιθετικό στο πρωτάθλημα, που μπορεί να μην σκόραρε στο ματς με το Αποέλ, αλλά ήταν πιο ζωντανός από προηγούμενες εμφανίσεις.

Θεωρούμε πως ήρθε η ώρα να λάμψει ξανά, αυτός ο φανταστικός ποδοσφαιριστής. Το μόνο που του λείπει για να “λυθεί” είναι ένα γκολ! Αναμένουμε πως ο Μίκαελ, που νιώθει ξανά δυνατός μετά από καιρό, θα το ψάξει με μανία και θα το πετύχει! Είμαστε βέβαιοι πως θα πάρει το όπλο του και θα κάνει τη διαφορά! Κι μετά θα συνεχίσει απλά να κτίζει προς τα πάνω!