Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Νίκη και βλέπουμε

Νίκη και βλέπουμε

pod-derby-apoel-14-3-5


Βγήκαν πάλι πάνω τα κομπιούτερ και άρχισαν τα μαθηματικά! Οι νίκες της Ανόρθωσης και της ΑΕΚ έχουν περιπλέξει αρκετά τα πράγματα στην κορυφή, αφού η απόσταση του Απόλλωνα και του Αποέλ, δεν είναι πλέον τόσο “ασφαλείας”. Η συνέχεια προμηνύεται καυτή και είναι καλό να βάζουμε ψηλούς στόχους, να έχουμε απαιτήσεις και να ονειρευόμαστε!

Για την ώρα πάντως, ας συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας με τον Ερμή. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να πάμε στη διακοπή και να μετρήσουμε τα κουκιά μας. Αν δεν κερδίσουμε σήμερα, για μας όχι μόνο δεν αλλάζει κάτι όσον αφορά την απόσταση από τη κορυφή, αλλά απομακρύνεται η ΑΕΚ και μας ξεπερνάει η Ανόρθωση. Για αυτό καλά τα όνειρα, αλλά καλύτερες οι πράξεις που τα στηρίζουν και τα κάνουν να φαντάζουν δυνατά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ από την αρχή της χρονιάς προχωράει με τη φιλοσοφία “στόχος η νίκη στο επόμενο παιχνίδι”. Αυτό λοιπόν είναι κόντρα στον Ερμή. Ας το πάρουμε και μετά να αρχίσουμε τους σχεδιασμούς για τα άλλα 5 στο πρωτάθλημα και να φροντίσουμε να είναι 3 στο κύπελλο.