Home TOP NEWS Ο Ποτέ και τα κορυφαία γκολ της χρονιάς

Ο Ποτέ και τα κορυφαία γκολ της χρονιάς

pod-ano-29-oikonomis-pote39


Ο ΠΑΣΠ κατά την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος βράβευε το καλύτερο γκολ της κάθε αγωνιστικής, μέσα από το διαγωνισμό του στον οποίο συμμετείχαν οι φίλαθλοι. Με την ολοκλήρωση των 22 αγωνιστικών επιλέχθηκαν 35 γκολ και μέσα από ψηφοφορία του κόσμου αναδείχθηκαν τα 10 κορυφαία τέρματα. Τα 10 καλύτερα γκολ θα γίνουν γνωστά στις 27, στις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ που πραγματοποιούνται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Από τα 35 υποψήφια γκολ, τα έξι πέτυχαν ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δύο ο Ποτέ και από ένα οι Οικονομίδης, Κιρμ, Ράμος και Φοφανά. Τα δύο γκολ του πρώτου σκόρερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Πρωταθλήματος, Μίκαελ Ποτέ, είναι αυτά της 1ης αγωνιστικής με τον Οθέλλο και της 6ης κόντρα στον Ερμή. Τα υπόλοιπα είναι, η γκολάρα του Γιόγιο στο Παπαδόπουλος απέναντι στην Ανόρθωση τη 13η αγωνιστική, η απευθείας εκτέλεση του Κιρμ με τη Νέα Σαλαμίνα τη 14η αγωνιστική, του Ράμος μετά από όμορφη συνεργασία στο παιχνίδι με τη Δόξα τη 18η αγωνιστική και το άπιαστο σουτ του Φοφανά στο αιώνιο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής.

Έντονο θα είναι το πράσινο χρώμα στη βραδιά που διοργανώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών. Την ίδια βραδιά θα τιμηθεί ο Μίκαελ Ποτέ ως ο πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος. Επίσης, στο Θεοδόση Κύπρου θα απονέμουν το βραβείο ήθους. Ο μικρός πριν λίγους μήνες έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή του για να διασώσει άνθρωπο που κινδύνεψε με πνιγμό.

Δείτε τα 35 γκολ μέσα από τα οποία θα ανακηρυχθούν τα 10 καλύτερα: